ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/5/14

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ;

Νεοναζί τους ανεβάζουν, νεοναζί τους κατεβάζουν επειδή δεν επιθυμούν την απόσχιση της χώρας τους; Δηλαδή εάν οι Αλβανοί στην Ελλάδα μία μέρα θελήσουν να αποσχίσουν την Ήπειρο από την Ελλάδα ή οι μουσουλμάνοι της Θράκης θελήσουν το ίδιο με την Θράκη, εάν εμείς ως Έλληνες αντισταθούμε και αρχίσουμε να τους πυροβολάμε θα είμαστε νεοναζί; Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε σε μία τέτοια περίπτωση; Να πούμε στους Αλβανούς, πάρτε την Ήπειρο και στους Τούρκους πάρτε την Θράκη και σκορδοκαΐλα μας; Οι Ουκρανοί δηλαδή για να μην είναι νεοναζί, θα πρέπει να πούνε στους Ρώσους αυτονομιστές πάρτε την μισή Ουκρανία; Ρε τι μυαλά κουβαλάνε ορισμένοι;

Προσωπικά είμαι με τους Ρώσους αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Να μη λέμε και μαλακίες  πως οι Ουκρανοί είναι νεοναζί επειδή μάχονται για την πατρίδα τους... Εάν είναι να μάχομαι για την πατρίδα μου και μόνο οι νεοναζί το κάνουν αυτό, ε τότε χρέος όλων μας είναι να γίνουμε και εμείς νεοναζί...


Και γιαυτό ακριβώς δεν γουστάρω λαθραίους στην χώρα μου. Όταν μία χώρα επιτρέπει την εισβολή λαθραίων κατά εκατομμύρια και μάλιστα από γειτονικές χώρες όπως πχ η Αλβανία, κάποια στιγμή θα έχεις τεράστιο πρόβλημα. Είναι προδοσία να δημιουργείς μειονότητες ειδικά από γειτονικές χώρες γιατί κάποια στιγμή αυτές μπορεί να γίνουν και κατά περιοχές πλειονότητες και να ζητούν αυτονομία ή ανεξαρτητοποίηση... Θα τα βρούμε μπροστά μας και εμείς όλα αυτά με τους μαλάκες και προδότες που μας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες. Ας βάλουμε κάποτε μυαλό ως Έλληνες. 

7 σχόλια :

Va είπε...

Ιμάτζινε, αναρωτήθηκες ποτέ για ποιο λόγο οι Ουκρανοί προέκυψαν «ναζί»; Ψάξε στο Google πληκτρολογώντας την λέξη "Γολομοντόρ" και εκεί θα δεις την μεγαλύτερη γενοκτονία για την οποία κανείς εκτός από τους ίδιους τους Ουκρανούς δεν αναφέρει τίποτα.
Εδώ ένα λίνκ.

http://www.hucc.gr/%CF%84%CE%BF%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF/tabid/41/vw/1/itemid/30/%CE%93%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%A1-%CE%97-%CF%86%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9F%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%93%CE%BF%CE%BB%CE%B3%CE%BF%CE%B8%CE%AC.aspx

Ανώνυμος είπε...

Ιμάτζινε δεν υπάρχει καμία Ουκρανία

Υπάρχει Ουκραΐνα που σημαίνει "στο τέλος" και εννοεί το άκρο τής Ρωσικής Αυτοκρατορίας

Γιατί οι τους αποκαλούν "ρωσόφιλους" και όχι αντιαμερικανούς και αντιευρωπαϊστές;

οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν από πράκτορες αλά Συρία που θέλανε την υπογραφή μνημονίου από ουκρανική κυβέρνηση και μείωση τών μισθών και άυξηση τής τιμής τού αερίου, αυτό απαιτούσαν οι "δημοκράτες"

οι ΗΠΑ έχουν διορίσει κυβέρνηση, όλη η CIA έχει εγκατασταθεί εκεί και οι "νεοναζί" λένε ότι θα πατάξουν τον "αντισημιτισμό"

όντως όμως μεγάλος μέρος τού πληθυσμού είναι ρωσικής συνειδήσεως και καταγωγής

δεν πρόκειται περί αποσχίσεως αλλά περί τού να μην μπει όλη η Ουκρανία στην Ρωσική ομοσπονδία και δεν υπογράψει μνημόνιο με τους τραπεζίτες

η Ουκραΐνα είναι σιτοβολώνας τής Ευρώπης και οι σιωνιστικές εταιρείες με τα μεταλλαγμένα θέλουν τον σιτάρι να το έχουν δικό τους και να πουλάνε σκόνες Μοσάντο "που δεν θα εκπέμπουν διοξείδιο τού άνθρακα"...

Ανώνυμος είπε...

Οι ρώσοι? ? Λαθραίοι? Στο Κίεβο? Το Κοσυφοπέδιο τούς την μήτρα τούς ........ μάλλον οι νεοναζί είναι τα παράσιτα και οι λαθρέπικοι ..... που αυγάτισαν σαν τούς αλβανούς στο Κοσυφοπέδιο .......

Κωνσταντίνος Κ είπε...

Δεν ξέρω αν είναι Νεοναζί ή άλλο, αλλά:
-Βλέπουμε ότι ανέτρεψαν τον διεφθαρμένο αλλά εκλεγμένο πρόεδρο με τη βία και με την υποκίνηση των δυτικών/σιωνιστών (τύπου αραβική άνοιξη).
-Κάνουν εγκλήματα και θηριωδίες όπως οι ισλαμοφασίστες στην Συρία (βλ. το κάψιμο/δολοφονία 40 ρωσόφωνων στην Οδησσό)
-Συνεργάζονται με τους δυτικούς και υποστηρίζονται για την είσοδο τους στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, παρά το ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θέλει να έχει σχέσεις φιλίας με τους Ρώσους και δεν επιθυμεί αυτό που πάνε να του επιβάλουν.
-Ονομάζονται Δεξιός Τομέας (αν αυτό μπορεί να τους κατατάξει κάπου)
-Έχουν παρελθόν στη συνεργασία με το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας στο Β' ΠΠ.
-Δεν έχουν την καταδίκη των εβραίων-οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων-δυτικών κυβερνήσεων, για τη "ρατσιστική/φασιστική" τους δράση όπως κάνουν με τη ΧΑ.


Δυστυχώς όπως φαίνεται αυτοί δεν είναι εθνικιστές όπως τους αποκαλείς, αλλά πραγματικοί νεοναζί με την χειρότερη έννοια. Και δεν νομίζω ότι η Ουκρανία έχει σχέση με την Ελλάδα. Οι Ρώσοι δεν είναι ότι είναι για εμάς οι αλβανοί, ή οι αφγανοί ή οι αλλοι λαθρό. Έχω την εντύπωση ότι οι περιοχές που κατοικούν ήταν ανέκαθεν ρωσόφωνες, έχουν ίδια ήθη και έθιμα, έχουν συγγενική καταγωγή (κατά μεγάλο ποσοστό) και είναι ορθόδοξοι όπως και οι ουκρανοί

Συμπέρασμα:
Ο όρος νεοναζί δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος, αλλά αυτοί είναι η χειρότερη έκφραση του φασισμού.Και δεν νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί αν τους αποκαλούν έτσι -που δεν το κάνουν τα ΜΜΕ της δύσης επειδή δεν τους συμφέρει- γιατί δεν μπορούν να συγκριθούν με τους εθνικιστές της χώρας μας.

Έλληνας εργάτης είπε...

αν και έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στο παρελθόν ενα μεγάλο μπράβο απο εμένα για την θέση που παίρνεις.
Είναι η τριτη πολύ σωστή , αιρετική θεση που θα σε υποστηρίξω . Η πρώτη ήταν όταν είπες πως τους χρυσαυγίτες τους εφαγαν οι μυστικές υπηρεσίες όταν όλα τα χαιβάνια έσκουζαν για "αριστερούς τρομοκράτες" , η δεύτερη με τον δήμαρχο του Ελληνικού όταν όλα τα χαιβάνια αναπαρήγαγαν την προπαγάνδα της ΝΔ . Τώρα ελπίζω να κατάλαβες οτι χτύπησες κόκκινο θίωντας την ιερή αγελάδα της ακροδεξιάς , την άγια-Ρωσία που θα μας σώσει .

Ανώνυμος είπε...

προς 11:37

δεν είναι το θέμα ότι έθιξε την Ρωσία,

όπως γράφω παραπάνω, μιλάμε για εγκατάσταση της CIA, μεταφορά μισθοφόρων και εγκατάσταση δοσιλογικής κυβέρνησης που καίει ζωντανούς ανθρώπους

οι "νεοναζί" δηλώσανε ότι θα πατάξουν τον αντισημιτισμό...αυτοί είναι "εθνικιστές", κάνουν κρα να κλείσουν μνημόνια με την Μέρκελ και να ξεπαγιάσουν οι Ουκρανοί από το κρύο.

Έλληνας εργάτης είπε...

δεν ειναι οι Εθνικιστές στην κυβέρνηση .
Ουδεμία σχέση έχουν για την πολιτική που θα ακολουθηθεί απο τους διεφθαρμένους ολιγάρχες που οι περισσότεροι στο παρελθόν ήταν στον Γιανούκοβιτς .
Κι αν δεν έθιξε ο μπλόγκερ την Ρωσία την θίγω εγώ .
Και έχω να πω οτι ως τώρα ο Πούτιν είναι Κωστάκης Καραμανλής και η ανατολική Ουκρανία...κείται μακράν .