ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/5/14

Ομολογία Κομμουνιστή! Οι Κομμουνιστές ΔΕΝ πολεμήσαμε τους ΝΑΖΙ στην Κατοχή!

1940 -1941-1942 οι κομμουνιστές δεν αντισταθήκαμε σε Ιταλούς  Γερμανούς, "Τα ξύναμε" ώσπου μας πόνεσαν στην τσέπη. Άλλοι πολεμούσανε απ'το 1940 εως το 1942 όχι οι αριστεροί. 

Μα και φυσικά, εμείς τα ξέρουμε αυτά μιας και οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι των γερμανών ναζί από το 1939 όπου και είχαν υπογράψει το σύμφωνο συνεργασίας και μη επίθεσης Ρίμπεντροπ Μολότοφ. Οι Ιταλοί εισέβαλαν στην Ελλάδα, λίγο μετά οι γερμανοί και κανείς κομμουνιστής δεν αντιστάθηκε αφού τους ήταν σύμμαχοι. 

Έπρεπε να περάσει ένας χρόνος από την εισβολή των γερμανών στην Ελλάδα για να συσταθεί το ΕΑΜ ΕΛΑΣ των κομμουνιστών για να αντισταθεί στους γερμανούς όχι γιατί ξαφνικά ξύπνησαν οι κομμουνιστές αλλά επειδή οι γερμανοί είχαν αθετήσει το σύμφωνο Ρίμπεντροπ Μολότοφ και επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ με την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα... και βέβαια δεν αντιστάθηκαν οι κομμουνιστές του ΕΑΜ ΕΛΑΣ για την Ελλάδα αλλά για τον κομμουνισμό και την μαμά Σοβιετία που κινδύνευε. Αυτά φυσικά αποφεύγουν να τα λένε και τα αποκρύπτουν από τα παιδιά και τον αδαή κοσμάκη οι νεομπολσεβίκοι της αριστεράς γιατί δεν τους συμφέρει όπως καταλαβαίνετε... 

Και όλοι αυτοί οι μπαγαμπόντηδες της αριστεράς τολμάνε σήμερα να λένε πως η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική οργάνωση όταν το 1940 αυτοί που πολέμησαν τους Ιταλούς και τους Γερμανούς ήταν η τότε νεολαία του "φασίστα" Μεταξά...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να το καταλάβετε. Οι ηγέτες των Μπολσεβίκων που κατέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Υποκινούμενοι από εθνικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσων, δίχως ίχνος ανθρώπινης τύψεως. Η Οκτωβριανή Επανάσταση δεν ήταν αυτό που αποκαλείτε στην Αμερική «Ρωσική Επανάσταση». Ήταν μία εισβολή και κατάκτηση εναντίον του ρωσικού λαού. Οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες μου υπέφεραν φρικτά εγκλήματα από τα αιματοβαμμένα χέρια τους απ ‘ όσο οποιοσδήποτε άλλος λαός ή έθνος σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία. Δεν μπορεί να υποεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός υπήρξε η μεγαλύτερη σφαγή ανθρώπων όλων των εποχών . Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου αγνοεί την πραγματικότητα αυτήν αποτελεί απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα ενημερώσεως βρίσκονται στα χέρια των δραστών αυτών.»

Aleksandr Solzhenitsyn

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bMT7JbTuVos

"""Βίντεο - ντοκουμέντο, που πήραμε από την σημερινή (1 τα ξημερώματα της Τετάρτης 14 Μάη 2014) εκπομπή της Συριζαίας δημοσιογράφου Σοφίας Παπαϊωάννου στον «Άλφα» του Κοντομηνά.

Η Σοφία κατάφερε να μπεί μέσα στο άντρο του ΚΚΕ: Στο «Σπίτι του Λαού» στον Περισσό και να πάρει εκεί συνέντευξη από τον 59χρονο Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δύο είναι τα «κλού» του βίντεο που ανεβάσαμε: 1) Το σημείο (0:49 του βίντεο) όπου ο αγράμματος Κουτσούμπας λέει στην εμβρόντητη Σοφία πως ο Λένιν δικαιώθηκε, γιατί είχε προαναγγείλει πως οι Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης θα είναι Σοσιαλιστικές ή δεν θα υπάρξουν!..

2) Το σημείο (2:32 του βίντεο) όπου η τολμηρή Σοφία ρωτάει τον Γραμματέα του ΚΚΕ με τί χρήματα χτίστηκε αυτό το θεόρατο οικοδόμημα που ονομάστηκε «Το Σπίτι του Λαού» και στεγάζει τα γραφεία του ΚΚΕ. Ο θρασύτατος Κουτσούμπας (που είναι συγχωριανός του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Συριζώνυμου Λιάπη και στα νιάτα του ήταν παπαδάκι) απαντάει πως χτίστηκε με τις εισφορές των μελών του ΚΚΕ και με την εθελοντική τους εργασία!.. Η Συριζαία Σοφία Παπαϊωάννου αναγκάζεται να το χάψει και να μήν κάνει νέα ερώτηση, φοβούμενη μή την πλακώσουν στο ξύλο οι ΚΚΕδες που παρακολουθούν την συνέντευξη... """