ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/5/14

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ...

Πιάσαν λέει ένα "τέρας" γιατρό παιδόφιλο στα Γιάννενα... Μάλιστα. 

Το θέμα από νομικής πλευράς σηκώνει μεγάλη κουβέντα ως προς το "τέρας" και το "παιδόφιλος"... αλλά δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ διεξοδικά γιατί η μαλακία καθώς και οι σκοπιμότητες, καλά κρατούν στο κεφάλι ορισμένων καθώς ακόμα και στο γράμμα του.... Νόμου!

Θα γράψω την άποψή μου καθαρά από νομικής πλευράς και μόνο. 

Εγώ ξέρω από το νομικό μας πολιτισμό πως μία ποινική πράξη καταλογίζεται όταν έχουμε σχέδιο τέλεσης και προπαρασκευαστικές πράξεις τέλεσης ή εν τω πράττεσθαι. Το "τέρας" είναι άρρωστος και όχι περισσότερο άρρωστος από έναν πρεζάκια, έναν ομοφυλόφιλο, έναν κτηνοβάτη, έναν νεκρόφιλο από πλευράς σεξουαλικής διαστροφής όπως αυτή η λέξη περιγράφεται νομικά. Μάλιστα το "τέρας" δεν κατηγορείται για το πράττεσθαι αλλά μόνο για κατοχή οπτικού υλικού δηλαδή δεν έχει βλάψει ο ίδιος κάποιο παιδάκι ή τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχθεί, κατηγορηθεί ή δημοσιοποιηθεί κάτι τέτοιο. Το να έχει στην κατοχή του τέτοια απαράδεκτα εμετικά και με ειδεχθές και αποστροφικό, διαστροφικό περιεχόμενο βίντεος, αυτό δεν λέει κατά τη γνώμη τίποτα ως προς την επιβολή κάποιου ποινικού καταλογισμού εκτός εάν ο ίδιος δημιουργούσε αυτά τα βίντεος προς διεκπεραίωση της προσωπικής του διαστροφής - αρρώστιας ή τα διακινούσε προς οικονομικό όφελος του στο διαδίκτυο. Αυτοί που έχουν στην κατοχή τους βίντεος παιδικής πορνογραφίας είναι άρρωστοι άνθρωποι και χρήζουν ψυχιατρικής θεραπείας και μόνο. 

Οι υπερβολές του κυρίου Σφακιανάκη περί νέων επιτυχιών του τμήματός του στο θέμα της παιδικής πορνογραφίας γίνεται καθαρά για λόγους αυτοπροβολής και δικαιολόγησης του μισθού του και της επαγγελματικής ύπαρξής του, δυστυχώς. 

Κύριε Σφακιανάκη, κοιτάξτε πρώτα και καλύτερα να τσακώσετε κάναν εκβιαστή και φονιά μέσα από την παρακρατική νεομπολσεβίκικη γιάφκα του Indymedia και μετά θα δικαιολογηθεί πραγματικά και ο μισθός και η ύπαρξή σας. 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

''Λεπτό'' το θέμα...με την έννοια ότι αφορά παιδιά,κατά συνέπεια και η σκέψη είναι κολάσιμη και χρήζει τιμωρίας και όχι θεραπείας...
Στα υπόλοιπα που λες για τον τύπο του ηλεκτρονικού εγκλήματος,δεν αναφέρω όνομα,δεν αναφέρω το μεγάλο δημοκρατικό νησί από το οποίο κατάγεται,σαφέστατα πιστεύω ότι έχεις δίκιο.

Κωνσταντίνος Κ είπε...

Ρε Imagine με συγχωρείς αλλά ο τύπος αυτός, εκτός από άρρωστος, διέπραξε το αδίκημα -όπως φαίνεται-της παιδικής πορνογραφίας. Το να κρίνουμε αν η κατοχή τέτοιου υλικού αποτελεί αδίκημα, νομίζω δεν είναι της παρούσης. Στο κάτω κάτω της γραφής και η καλλιέργεια καννάβεως θα μπορούσε να θεωρηθεί έτσι. Επίσης θα μπορούσες να πεις ότι και οι άραβες με την κουλτούρα τους θα έπρεπε να απαλλάσσονται από την κατηγορία της παιδοφιλίας αφού για αυτούς είναι λογικό. Αλλά αυτά τα αδικήματα πιστεύω ότι έχουν μελετηθεί με σειρά επιχειρημάτων και είναι μη αποδεκτά από την κοινωνία μας. Και δεν νομίζω ότι θα ήθελες να πας το παιδί σου να το εξετάσει ένας τέτοιος παιδίατρος.
Τέλος μην ξεχνάμε (αν αυτό έχει κάποια σημασία) ότι ο εν λόγω είναι βούλγαρος. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=40463&Itemid=1302&lang=
Όσον αφορά τον επικεφαλής της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος, συμφωνώ.