ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/5/14

ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΣΗ ΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... !!!

Όπως ήταν αναμενόμενο τα δεκανίκια του Σαμαρά, τα διεφθαρμένα τουρκοκάναλα της διαπλοκής θα μεταδώσουν την διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής, όταν δεν θα την βλέπει κανένας, δηλαδή στις 02:15 το βράδυ.

Όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ο Κασιδιάρης που κατήγγειλε τους νταβατζήδες των ΜΜΕ Μπόμπολα, Αλαφούζο και Κοντομηνά

"Γνωρίζουμε πως αυτή η συνέντευξη θα παίξει στις τρεις τα ξημερώματα, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να καταγγείλουμε τα μεγάλα συμφέροντα, αυτό δεν θα φιμώσει την φωνή της Αλήθειας".

Την απάντηση στα δεκανίκια του απερχόμενου πρωθυπουργού θα την δώσει σε τρεις ημέρες ο ελληνικός λαός!

Όσο για σήμερα, οι φίλοι του Κινήματος μπορούν να παραπονεθούν για αυτήν την μεταμεσονύχτια "επίδειξη δημοκρατικότητας" στα τηλεφωνικά κέντρα των καναλιών:

Mega 210 6903000,  
Alpha 212 2124000,  
ΣΚΑΪ 210 4800000

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζω ΧΑ από τότε που λάμβανε μερικές χιλιάδες ψήφους...βλέπεις είμαι κάποιας ηλικίας...
Με ''έριξε'' όμως το γεγονός της μη παρουσιάσεως αυτών των πολυδιαφημισμένων,μετά Μπαλτάκο,DVD που όπως έλεγε η ΧΑ θα ''ανέτρεπε πολλά''.ΤΙΠΟΤΑ όμως...και όχι μόνο αυτό αλλά ο Κασιδιάρης πριν από λίγο στο CONTRA του Κουρή αρνήθηκε την ύπαρξη από μέρους του τέτοιων DVD αιτιώμενος πιθανή πολυετή του φυλάκιση σε περίπτωση αποκαλύψεως...
Γιατί όλα αυτά...ξέρετε μας μπερδεύουν τέτοιες ενέργειες εμάς τους σταθερούς και συνειδητούς οπαδούς-ψηφοφόρους της ΧΑ,και σε καμμία περίπτωση περιστασιακούς...

asepites είπε...

Τους χορεύει στο ταψί, αυτό κάνει.
Η τεχνική του πολέμου λέει όταν είσαι μακριά κάντο να φαίνεται κοντά και όταν είσαι ΚΟΝΤΑ κάντο να φαίνεται μακριά.
Είναι η απόλυτη τακτική του αιφνιδιασμού-:o)