ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/5/14

3 ΕΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αν μη τι άλλο αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία και φυσικά ο στόχος επετεύχθη και ο στόχος ήταν τουλάχιστον 3 ευρωβουλευτές! 6 έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, 5 η ΝΔ και από 2 το ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Ποτάμι ενώ μία έδρα παίρνει ο Καμμένος. Ο Καρατζαφέρης που όλα τα κανάλια έπαιζαν από το πρωί ως το βράδυ για να κόψει την ΧΑ, παίρνει τον μπούλον όπως και η ΔΗΜΑΡ της Ρεπούση και του μπαρμπαΦώτη.

Εάν βομβαρδίζαμε μάλιστα τους ηλιθίους της Κρήτης και της Ηπείρου, η ΧΑ θα λάμβανε κοντά στο 15% ενώ εάν κλειδώναμε και όλα τα γερόντια στο μπαούλο η ΧΑ θα ερχόταν πρώτη με 35%. Μάλιστα η βία και νοθεία κατά της ΧΑ σε αυτές τις εκλογές όπως και πριν μία εβδομάδα ήταν επικών διαστάσεων. Εκατοντάδες αναφορές από  όλη την Ελλάδα όπου είχαν εξαφανίσει τα ψηφοδέλτια της ΧΑ ενώ μάλιστα το μεγάλο παιχνίδι παίχτηκε μέσα στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου υπάρχουν εκατοντάδες τμήματα όπου ενώ ψήφισαν 70 ψηφοφόροι την ΧΑ, το υπουργείο τους εξαφάνισε και καταμέτρησε στην ΧΑ μόνο τους 20!!!!!! Φυσικά το εκλογοδικείο από αυτή τη βδομάδα θα εξετάσει όλες τις καταγγελίες και αναφορές.

Με φυλακισμένο τον αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα και υπόδικους τους άλλους μισούς, η ΧΑ κατάφερε παγκόσμιο άθλο. Οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα είχε εξαφανιστεί απλά. Τα ποσοστά της ΧΑ θα εκτοξευτούν μόλις γίνει το δικαστήριο της ΧΑ και αθωωθούν πανηγυρικώς αφού από νομικής άποψης δεν υπάρχει καμία στοιχειοθετημένη και νομικά ισχυρή κατηγορία ενώ ταυτόχρονα όλος ο νομικός κόσμος γελάει με τις ανυπόστατες και γελοίες κατηγορίες. Τα ποσοστά της ΧΑ θα εκτοξευτούν όμως μέχρι τη νίκη και την διακυβέρνηση της χώρας μόλις ο Τσίπρας κάνει την επερχόμενη συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά... Και αυτό θα είναι και το οριστικό τέλος της αριστεράς και της διεθνιστικής ελαφροδεξιούλας.

Μη ξεχνάτε επίσης πως την ΧΑ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις την ψηφίζουν κατά κόρον νέοι μέχρι 29 χρονών ενώ και μέχρι 44 ετών πάλι είναι η πρώτη επιλογή. ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζονται κατά κόρον από τους 60άριδες και πάνω που σημαίνει πως εμείς είμαστε το μέλλον και αυτοί φεύγουν σιγά σιγά.

Πολύ ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο είναι το γεγονός της τεράστιας ανόδου της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα στην Γαλλία η Λεπέν σάρωσε κυριολεκτικά ενώ σαρώνουν οι ακροδεξιοί και στην Αγγλία, Δανία, Αυστρία κλπ. Βέβαια αυτές οι χώρες καλά να πάθουν που έχουν γεμίσει με αλλοδαπούς γιατί ήταν αποικιοκρατικές χώρες. Η Ελλάδα όμως τι φταίει που δεν υπήρξε ποτέ τέτοια;

Η πλάκα μάλιστα είναι που οι ηλίθιοι εδώ στην Ελλάδα, δεν μπορούν να εξηγήσουν την άνοδο της ΧΑ ή την εξηγούν αποκρυσταλλωμένα μέσα από την οπτική των βορείων προαστίων.  Δεν θέλουν να καταλάβουν πως ο κύριος λόγος που η ΧΑ επελαύνει ενώ όλοι οι άλλοι χάνουν ποσοστά ή κατακρημνίζονται, δεν είναι άλλος από την λαθρομετανάστευση και την εξισλαμοποίηση της χώρας μας και της Ευρώπης γενικότερα. Εάν δεν παταχθεί η λαθρομετανάστευση και λαθρεποίκιση εδώ και τώρα και με κάθε μέσο, η ΧΑ θα αυξάνει μαθηματικά τα ποσοστά της μέχρι να κυβερνήσει και να ξεβρωμίσει ο τόπος. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη εξ ου και η κυριαρχία της ακροδεξιάς και εκεί. Η λαθρεποίκιση κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει και όσο το καταλάβουν γρηγορότερα οι κυβερνώντες, τόσο το καλύτερο για εκείνους. Δεν μπορεί η Ευρώπη να εξισλαμίζεται, να λαθρεποικείται, η εγκληματικότητα να φτάνει σε επίπεδα νοτίου Αμερικής και κυρίως να αφαιμάσσονται οι χώρες από την παρουσία και τις "δραστηριότητες" των λαθραίων. 50 δις μας κοστίζουν οι λαθραίοι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στην Ελλάδα. Το ξέρετε αυτό; Δηλαδή το 45% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος και ακόμα μιλάνε για ανάπτυξη, καταπολέμηση της ανεργίας και καλύτερες μέρες στην χώρα μας! Εάν δεν φυλαχτούν τα σύνορα με τον στρατό,
εάν δεν απελαθούν άμεσα και με αναγκαστικό τρόπο όπως αναφέρει και ο νόμος οι παράνομοι αλλοδαποί (δηλαδή όλοι τους σχεδόν αφού παρανόμως έχουν μπουκάρει όλοι), δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγει από τα μνημόνια και την ανεργία η χώρα αυτή και αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν όλοι αυτό. Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πως δεν μπορεί να αφαιμάσσονται μισθοί και συντάξεις για να ταΐζουν τους αλλοδαπούς για να το παίζουν κάποιοι επαγγελματίες φιλάνθρωποι από τας Εκάλας εις βάρος πάντα των Ελλήνων και των εκατομμυρίων ανέργων. Εάν έχετε προσέξει, οι Έλληνες αυτοκτονούν, δεν αυτοκτονούν οι λαθραίοι... Δεν μπορεί η Ελλάδα να γίνει το φιλόπτωχο άσυλο του πλανήτη. 

Το πόσο γέλιο μάλιστα κάνω όταν ακούω τους γελοίους πολιτικάντηδες της αριστεράς και του πασόκ να λένε πως η αύξηση των ποσοστών της ΧΑ οφείλεται λέει στην υιοθέτηση των ρατσιστικών θέσεων της ΧΑ από την ΝΔ και τους ΑΝΕΛ και αυτό θα είχε αποφευχθεί εάν είχε ψηφιστεί το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο και ο νόμος περί ιθαγένειας στους λαθραίους!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο ε; Οι άνθρωποι ζούνε πραγματικά στην κοσμάρα τους διότι και οι πέτρες ξέρουν πως εάν είχαν ψηφιστεί αυτά τα δύο, η ΧΑ θα ξεπερνούσε το 30%...!!!

6 σχόλια :

GIANNIS TOZIS είπε...

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΝΕΛ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ.Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΦΕΛΩΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ-ΜΕΡΚΕΛΙΩΤΕΣ .ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΛΕΠΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΟΥ...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ 25-30% ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΝΟΘΕΙΑ, ΝΟΘΕΙΑ!

ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ 9,5% ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ «ΚΡΥΦΑ ΓΚΑΛΟΠ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ» ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

-=IMAGINOS=- είπε...

26 Μαΐου 2014 - 3:40 π.μ. Ναι εσύ να ενημερώνεσαι από τον Πρετεντέρη χαχα Στην Γαλλία κανείς δεν τολμάει να αποκαλέσει το κόμμα Λεπέν νεοναζιστικό όπως γίνεται εδω στο γελοίο κρατίδιο του ελλαδιστάν. Η Λεπέν τι θα έλεγε προεκλογικά για ένα κόμμα που όλος ο πλανήτης των εβραίων το συκοφαντεί ως νεοναζιστικό και που εάν ήταν τέτοιο θα είχε βγάλει τώρα τα τανκς και θα είχε ανοίξει και φούρνους. Ο Λεπέν ο πατέρας της όμως πρίν λιγες μέρες είπε στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν για την ΧΑ πως δεν βλέπω εγώ λέει να είναι νεοναζιστικό κόμμα η ΧΑ ούτε εγκληματική οργάνωση και θα πρέπει να ενωθούν όλα τα ευρωπαικά ακροδεξιά κόμματα σε ένα ευρωπαικό συνασπισμό. Αυτά όμως δεν στα λένε οι Πρετεντέρηδες. Και στην τελική γιατί δεν περιμένεις λίγο να δεις εάν θα συνεργαστεί και η Λεπέν με την ΧΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΜΑΝΔΑΜ 3.40 ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 1022 77 ΨΗΦΟΙ ΥΠΕΡ ΕΔΩΣΕ 36ΜΕΙΟΝ 41.ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 406 ΨΗΦΟΙ ΥΠΕΡ 44 ΕΔΩΣΕ 21ΜΕΙΟΝ 23.ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 752 ΕΚΛΕΨΑΝ 7 ΨΗΦΟΥΣ.404 ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΕΨΑΝ 6 ΨΗΦΟΥΣ.466 ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΕΨΑΝ 7 ΨΗΦΟΥΣ.ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 603 ΕΚΛΕΨΑΝ 6 ΨΗΦΟΥΣ.ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 908 ΕΚΛΕΨΑΝ 4 ΨΗΦΟΥΣ!!!!!!!!!!!!ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑ ΟΥΣΤ.....

Nikos Kaymenakis είπε...

Αυτοί οι μαλακοπίτουρες γιατί λένε συνέχεια ότι είναι ιστορική στιγμή που 1η φορά βγαίνει η Αριστερά πρώτη? Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή τι ήταν; δεξιό κόμμα;

asepites είπε...

"...Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πως δεν μπορεί να αφαιμάσσονται μισθοί και συντάξεις για να ταΐζουν τους αλλοδαπούς για να το παίζουν κάποιοι επαγγελματίες φιλάνθρωποι από τας Εκάλας εις βάρος πάντα των Ελλήνων και των εκατομμυρίων ανέργων..."

Σε αυτό εγώ απλά θα εμβαθύνω γιατί τα γράφεις πολύ σωστά.
Τι είναι οι συντάξεις που θα πάρουμε εμείς ή που παίρνουν οι γονείς μας: Είναι τα 400 με 500€ που στην ξεφτίλα βάζει ο κάθε ένας από εμάς εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα κάθε μήνα στο ασφαλιστικό του ταμείο(ι.κ.α, τεβε, ογα, νομικών κλπ) Οι ασφαλιστικές και εργοδοτικές εισφορές.

Πως λοιπόν κάποιος που βγαίνει στη σύνταξη σε 35 έτη και έχει χαλαρά "κουμπαριάσει" κοντά 200.000€(κάντε μόνοι σας τους δικούς υπολογισμούς να δείτε ότι λέω αλήθεια)...και ότι με αυτά τα 200.000€ "κουμπαρά μπορεί ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΑ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΚΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ να έχει μια σύνταξη 1000€ το μήνα και να τσιμπάει και κάποιες αλλες εκατοντάδες € από το κεφάλαιο του τώρα ανέχεται να του τα κόβουν;!!!

Το ίδιο ισχύει και για τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους που είναι τίμιοι και δουλευταράδες που αν και πληρώνονται από μένα, τον imaginos και τα άλλα χαιβάνια του ιδιωτικού τομέα αξίζουν κάθε € που παίρνουν.

Τα άλλα 500.000 λέσια του δημοσίου όπως και καμιά 300.000 συνταξιούχους λαμόγια του δημοσίου αλλά και τα 3.000.000 λαθροεγκληματιών ΓΙΑΤΙ πρέπει να πληρώνουμε εμείς την υγεία τους, την παιδεία τους, την διατροφή τους και 1002 άλλες παροχές ε;

Γιατί ρε πούστη μου, πόσο πιό απλά και κατανοητά πρέπει να τα γράψουμε και να τα πούμε για να τα καταλάβουν ΟΛΟΙ;

Y.Γ. Imaginos pls Τώρα διαβάζω και για βομβαρδισμό ΚΑΙ της ηπείρου μετά της κρήτης. Ποιός έχει σειρά μετά;
Φιλικά στα γράφω γιατί αναφέρθηκα και σε παραπάνω άρθρο.