ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/5/14

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ: “Η Χρυσή Αυγή είχε 25% στον Δήμο Αθηναίων! Όλα τα κόμματα ενωθήκαμε για να τους σταματήσουμε” !

Ο γλοιώδης σωματοφύλακας του μνημονίου Γεωργιάδης καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι τα γκάλοπ που αφορούσαν το Δήμο Αθηναίων ήταν... ψεύτικα!

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Η δυναμική της Χρυσής Αυγής ήταν στο 25%...είχε δίκαιο η Χρυσή Αυγή και απεδείχθη ότι ήταν εφικτός αυτός ο στόχος.

"Είχα φοβηθεί πραγματικά. Καταφέραμε όλοι οι υπόλοιποι να κρατήσουμε ένα κόμμα έξω από το δήμο για τα υπόλοιπα πέντε χρόνια".

Χρωστάμε και στον Άρη Σπηλιωτόπουλο το γεγονός πως δεν είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης στο β΄ γύρο γιατί ο τρόπος που κινήθηκε προεκλογικά μπορεί να του στέρησε δεξαμενές ψήφων, αλλά έκοψε ψηφοφόρους που φλέρταραν με τον Η.Κασιδιάρη γιατί ανέβασε θέματα όπως τζαμί, ασφάλεια, λαθρομετανάστευση...

Ξεκαθαρίζει λοιπόν ότι αποκλειστικός στόχος της ΝΔ ήταν να "θυσιάσει" Α.Σπηλιωτόπουλο αλλά και Ν.Κακλαμάνη - να θυμίσουμε την σημερινή του ομολογία ότι και αυτός ήταν ανάχωμα στην υποψηφιότητα του Η.Κασιδιάρη- προκειμένου να κόψει ψήφους από το Λαϊκό Σύνδεσμο ανοίγοντας έτσι το δρόμο σε Καμίνη-Σακελλαρίδη, για να γίνει η Αθήνα... Καμπούλ!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.
ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ...
( ΒΑΛ΄ ΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΒΑΛΤΟΝ ΟΛΟ ΒΑΛΤΟΝ ΟΟΛΟ!).