ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/5/14

Μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό γειτονικής χώρας: Μάχη Χρυσής Αυγής - Σύριζα για την πρωτιά, σε επίπεδα Πασόκ 2012 η ΝΔ

Δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα δεν παραγγέλνουν μόνο τα κόμματα, οι μεγάλες δυνάμεις, οι τράπεζες κ.λπ. Παραγγέλνουν και οι γείτονές μας, για να δουν με ποιον θα έχουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον και να προσαρμόσουν αναλόγως την στρατηγική τους.

Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης (σε δείγμα 2.000 ατόμων) που έγινε για λογαριασμό πρεσβείας γειτονικής μας χώρας και παραδόθηκε στους «πελάτες» την περασμένηΤετάρτη.

Φυσικά, τα αποτελέσματα που προέκυψαν δεν έχουν καμία σχέση με τις δημοσκοπήσεις-πατσαβούρες που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ των ολιγαρχών, με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Ιδού τα αποτελέσματα κατά προσέγγιση (τα οποία τους προκάλεσαν… ισχυρό σοκ), στα οποία έχει γίνει αναγωγή επί των εγκύρων:

ΣΥΡΙΖΑ 26%
Χρυσή Αυγή 25%
ΝΔ 14%
Ποτάμι 5%
ΑΝΕΛ 4%
ΚΚΕ 4%
Ελιά (ΠΑΣΟΚ) 3%
ΔΗΜΑΡ 1,5%
Λοιπά Κόμματα 7,5%
Αναποφάσιστοι 10%

Όπως πληροφορούμεθα, παρόμοια αποτελέσματα έλαβε την προηγούμενη Δευτέρα (από την ίδια εταιρεία) και η πιάτσα Συγγρού και μετά την ανάγνωσή τους ακολούθησε μεγάλη παραγγελία… ηρεμιστικών για τη μεγάλη νύχτα της 25ης Μαΐου…

Εθνικισμός.net

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Την νύχτα της 25ης Μαΐου θα την αφιερώσω σε ένα ατελείωτο ζάπινγκ στα τσοντοκάναλα βλέποντας μια μια τις μούρες των κατακαθιών του "συνταγματικού τόξου" κρέας από τα απανωτά εθνικιστικά πουτσοσκάμπιλα.

Θα σκούζουν, θα οδύρωνται, θα είναι κατάχλωμοι και θα κατηγορούν ο ένας τον άλλον οτι αυτός έκανε την Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!

Σκληρό πορνό, κατάλληλο μόνο για ενήλικες!

Ανώνυμος είπε...

Στη ΝΔ η εικόνα τροχίζονται τα μαχαίρια

α). Ντόρα: «Η ΝΔ σήμερα είναι μικρό κόμμα!»

Αυτή η «χολή» της Ντόρας δεν θα έβγαινε χωρίς γνώση: Τη γνώση ότι στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα κατεδαφιστεί, θα «είναι μικρό κόμμα».

Η Ντόρα είναι ψυχρή, σαν τον πατέρα της, και δεν παρασύρεται από …συναισθήματα. Γνωρίζει το βατερλό που θα υποστεί το κόμμα της και περιμένει, με το δάκτυλο στη σκανδάλη, για την επόμενη μέρα…

β). Καραμανλικοί: Και αυτοί με το δάκτυλο στη σκανδάλη.

Το διατύπωσε καθαρά ο Αντώναρος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή: Σχεδόν κάλεσε ΑΝΟΙΚΤΑ τους ψηφοφόρους της ΝΔ να «μαυρίσουν» τους αλεξιπτωτιστές, υβριστές, δήθεν τηλεαστέρες μαϊντανούς:
«Όχι στους αλεξιπτωτιστές και υβριστές. Όχι στους δήθεν τηλεαστέρες. Όχι στους μαϊντανούς».

Ευθείες βολές εναντίον των επιλογών Σαμαρά!!!

Το ίδιο και ο Παυλόπουλος έχει δώσει καθαρά τα μηνύματα αυτής της πτέρυγας…

Το εσωτερικό τοπίο της ΝΔ είναι τοπίο αλληλοσφαγής. Συγκαλύπτεται από τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ, αλλά το καζάνι βράζει και θα εκραγεί τη νύχτα του Βαρθολομαίου: Το βράδυ των εκλογών…

γ). Στο ΠΑΣΟΚ η συντέλεια έχει έρθει

Ο περιφερόμενος στα κανάλια, σαν θλιβερός επαίτης ψήφων, ο Βενιζέλος, αποτυπώνει, με τον πιο πειστικό και τελεσίδικο τρόπο αυτή τη συντέλεια: Τον πανικό της τελικής πτώσης και διάλυσης.

Εκτός, όμως, όλων αυτών ο πανικός του Βενιζέλου συμπυκνώνεται και στην επίθεση που έκανε στον Κουβέλη, τον κυβερνητικό σύμμαχο, μέχρι χθες:
«Ο κ. Κουβέλης είναι ένας αντίπαλος. Είναι ένας αντίπαλος που λειτουργεί πολύ συχνά – η ΔΗΜΑΡ, όχι ο ίδιος προσωπικά – παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ!»

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση πανικού του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου:

«Αν δεν πάει καλά η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά που μας ενδιαφέρει εμάς ή αν το άθροισμα της κυβέρνησης είναι πιο χαμηλό από του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κυβέρνηση;».

Ο πάγκαλος, βεβαίως, με τον κυνισμό του το διατυπώνει ωμά:
«Σε αυτές τις εκλογές σας λέω ότι θα εξαφανιστεί το ΠΑΣΟΚ και μου λέτε τώρα εσείς για τη ΔΗΜΑΡ; Αυτό είναι ανέκδοτο!»

Η εικόνα της συντέλειας στο ΠΑΣΟΚ συμπληρώνεται, βαθαίνει και …ακτινοβολεί αδυσώπητα και από το βρικολάκιασμα του ΓΑΠ που άνοιξε τον κύκλο της καρατόμησης του Βενιζέλου.

δ). Οι δημοσκοπήσεις μαϊμού

Η πλημμυρίδα από τις στημένες δημοσκοπήσεις αποτυπώνει κι αυτή τον πανικό του καθεστώτος και των κυβερνητικών ανδρεικέλων. Όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις μαϊμού συμπληρώνουν την εικόνα της «αγωνίας θανάτου» του καθεστώτος: Επιχειρούν απεγνωσμένα να διασώσουν τα κατοχικά ανδρείκελα και να προωθήσουν τα νέα τους κατασκευάσματα…

ε). Ο πανικός του ΚΚΕ

Και στην βλακώδη πολιτική της ηγεσίας αυτού του κόμματος, καταγράφεται, επικουρικά, η αγωνία του καταρρέοντος σκηνικού. Το ΚΚΕ τρέμει κι αυτό την κατάρρευση των κυβερνητικών ισορροπιών, διότι δρομολογούν και το δικό του τελειωτικό θάνατο.

στ). Ο …πανικός του ΣΥΡΙΖΑ

Και εδώ έχουμε μια πινελιά του γενικού καθεστωτικού πανικού: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι μπορεί κι αυτός να μη σωριαστεί με πάταγο το οικοδόμημα των καθεστωτικών ισορροπιών, αλλά να μπει σ’ αυτό το οικοδόμημα «ομαλά», χωρίς μεγάλους κλυδωνισμούς…

Όπως σε όλα τα ζητήματα έτσι κι εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφεται με ΟΥΤΟΠΙΕΣ: ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να αναχαιτίσει την παταγώδη κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού…

Τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε πολλά προηγούμενα κείμενά μας…

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ αυτή είναι η εικόνα του καταρρέοντος κυβερνητικού οικοδομήματος και των θυελλωδών ανέμων που έρχονται…

ρεσάλτο


http://www.thermopilai.org/content/i-eikona-toy-katarreontos-politikoy-skinikoy