ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/5/14

ΟΙ 10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1)Εάν είσαι Έλληνας, δεν έχεις άλλη επιλογή γιατί είναι σήμερα το μόνο κόμμα το οποίο ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την Ελλάδα και τους Έλληνες. 

2)Είναι το μόνο κόμμα που δεν αποτελεί, ούτε αποτέλεσε ποτέ δεκανίκι του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού κλεπτοκρατικού και αντισυνταγματικού ανθελληνικού τόξου που οδήγησε την Πατρίδα και τους Έλληνες στην ανέχεια, την καταστροφή και την προδοσία. Μόνο η ΧΑ δεν σου έκλεψε ποτέ ούτε μία δραχμή...

3)Όσοι καταλήστεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες τόσα χρόνια και τα έτρωγαν επί δεκαετίες με τους Πάγκαλους, αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Κανείς άλλος πλην της ΧΑ δεν θα τους τιμωρήσει γιατί πολύ απλά όλοι οι άλλοι συμμετείχαν λίγο ή περισσότερο στο μεγάλο φαγοπότι και την προδοσία επί 40 χρόνια μεταπολιτευτικής κατρακύλας, διαφθοράς, ντροπής και ονείδους. 

4)Δεν ανήκουμε στην Δύση, δεν ανήκουμε στην Ευρώπη, δεν ανήκουμε σε κανέναν πλην σε εμάς τους ίδιους και σε αυτήν την Πατρίδα Ελλάδα. Θα συμμαχήσουμε μόνο με αυτούς που θα σέβονται την ιστορία μας, την χώρα μας και αυτόν τον λαό. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το καταφέρει αυτό. 

5)Κανείς πλην την Χρυσής Αυγής, δεν μιλάει ούτε θέλει και μπορεί να αντιμετωπίσει κατάματα και  σοβαρά το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ολόκληρος ο Ελληνισμός. και που το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει πραγματικά με το ζήτημα της ίδιας την μελλοντικής υπόστασης και επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους. Και αυτό το πρόβλημα δεν είναι άλλο από την λαθρεποίκηση της Ελλάδος που σκοπίμως διενεργείται σήμερα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και που απώτερο σκοπό έχει τον αφανισμό των Ελλήνων και της Ελλάδος και όλων των Εθνικών Κρατών ώστε αυτά να είναι ευκολότερα διαχειρίσιμα και χωρίς αντιστάσεις.

6)Την ώρα που οι άλλοι μιλάνε για αποχετευτικά δίκτυα, σκουπίδια, ποδηλατόδρομους και φωτισμούς, η Χρυσή Αυγή μιλάει για πάταξη της εγκληματικότητας που ειδικά στο κέντρο της Αθήνας προσεγγίζει αυτή του Μεξικό, της Βραζιλίας και της Κολομβίας. Εάν σε σφάζουν για μία κάμερα στο δρόμο, τι να τους κάνεις τους ποδηλατόδρομους; Εμείς θέλουμε επιστροφή στις Ελληνικές μυρωδιές και γειτονιές. Το 1950 και 1960 είχαν πολύ λιγότερους φωτισμούς και πολύ χειρότερες αποχετεύσεις αλλά δεν σφάζονταν γιαγιάδες και παππούδες.... 

7)Στα εθνικά ζητήματα όπως Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος, Κύπρος, μια ζωή ήμασταν φοβισμένοι να υψώσουμε το κεφάλι. Ε αυτά πρέπει κάποτε να τελειώνουν. Όσο σκύβεις το κεφάλι, τόσο θα σε καρπαζώνουν και περισσότερο οι άλλοι και δεν θα σου δίνουν και καν σημασία. Ήρθε η ώρα να τους καρπαζώσουμε εμείς και αυτό μόνο η ΧΑ μπορεί να το καταφέρει γιατί το μπορεί επειδή ακριβώς το θέλει σε αντίθεση με όλους τους άλλους που πάντα θα παραμένουν οσφυοκάμπτες.. 

8)Με μία ΧΑ που θα κερδίσει την Αθήνα και θα πάρει μεγάλα ποσοστά στις Ευρωεκλογές, όλο το σύστημα του κλεπτοκρατικού τόξου θα τρομοκρατηθεί τόσο ώστε τελικά αυτή η τρομοκράτηση θα αποδώσει υπέρ των Ελλήνων. Ποια Μέρκελ και ποια Τρόικα θα ξανατολμήσει να ζητήσει περισσότερο αίμα από τους Έλληνες; Και ποια κυβέρνηση θα μπορέσει να σταθεί πλέον απέναντι στην ΧΑ χωρίς αναγκαστικά να κινηθεί στο εξής υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών και προς όφελος αυτών; Νομίζετε ότι ο Τσίπρας τρομάζει το Σύστημα περισσότερο από την ΧΑ; Αφού και ο Τσίπρας στυλοβάτης του Συστήματος είναι. Ποια είναι νομίζετε τα πραγματικά ποσοστά του Σύριζα; Ούτε 3%. Όλοι οι υπόλοιποι του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι τα λαμόγια που τα έτρωγαν με τον Πάγκαλο και που θέλουν να συνεχίσουν την μάσα με τον Τσίπρα επειδή έτσι τους υποσχέθηκε...

9)Χρυσή Αυγή εναντίον όλων! Σύσσωμα τα κόμματα της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης και τους αντισυνταγματικού ανθελληνικού τόξου ενωμένα για πρώτη φορά εναντίον ενός και μόνο κόμματος, αυτού της ΧΑ!!! Αυτό το γεγονός θα έπρεπε να σας προβληματίσει εάν φυσικά δεν ήσασταν γίδια σε μαντριά. Όταν πολλοί και διαφορετικοί πολιτικοί εχθροί συμμαχούν εναντίον ενός, τότε αυτό σημαίνει πως αυτός ο ένας είναι αυτός που μπορεί να φέρει την ελπίδα και τη σωτηρία και αποδεικνύει έτσι πως όλοι οι άλλοι τελικά δεν ήταν διαφορετικοί αλλά τα ίδια ακριβώς λαμόγια του ενός και μόνο Συστήματος που κατέστρεψε και ξεπούλησε την Πατρίδα και οδήγησε τόσες χιλιάδες Έλληνες στις αυτοκτονίες και ολόκληρο τον λαό στην ανέχεια και την δυστυχία.

10)Είδατε πως κυνηγιέται τόσο καιρό η ΧΑ. Είδατε την συνωμοσία όλων και περισσότερο των ανώτερων  πολιτειακών θεσμών με παραδικαστικά ανώτατα κυκλώματα κατά της ΧΑ!! Είδατε την απόλυτα νεομπολσεβίκικη Σταλινική φίμωση και αποκλεισμό της ΧΑ και από τα ΜΜΕ. Ούτε σε μία εκπομπή πανελλαδικής εμβέλειας καναλιού δεν κλήθηκε έστω ένας υποψήφιος της ΧΑ ενώ ο νόμος προβλέπει την απολύτως ισότιμη μεταχείριση όλων. Αυτόν τον απόλυτο και ολοκληρωτικό φασισμό θα τον αφήσουμε να περάσει έτσι; Δώστε τους να καταλάβουν στην κάλπη λοιπόν για να μη μας περνάνε και για γίδια. Εξάλλου ποιος δεν θέλει να δει τους Πρετεντέρηδες το βράδυ των εκλογών να φοράνε πλερέζες, να κλαίνε και να οδύρονται;Εσύ μέσα σου δεν ζητάς εκδίκηση; Υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από την Χρυσή Αυγή; Δεν υπάρχει πίστεψέ με. Τίποτα δεν θα τους πονέσει περισσότερο, τίποτα άλλο δεν θα σε κάνει να το χαρείς περισσότερο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. 

IMAGINOS

11 σχόλια :

AvDarGOR είπε...

να το ρισκαρω κ να ανοιξω παλι το στομα μου.... μετα απο τοσες Δικαιωσεις σου?.... ...
δεν ειρωνευομαι,αλλα... εχουμε κ λεμε,η Αθηνα το σταδιο της απολυτης καταπτωσης,οπου ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΟΠΛΑ θα κυκλοφορεις!.. -λενε καποιοι...- δεν την εχει περασει.Κ αυτη η κατασταση πως θα ερθει,παρα μονον με την εκλογη Σακελλαριδη η' Καμινη.... εχουμε ακομα πολλα να δουμε.Εγω νομιζω οτι η Χ.Α. εχει επικεντρωθει στο ποιο ελευθερο πεδιο των ευρωεκλογων.Στην Αθηνα ηταν πολυ δυσκολο να βγει ο ΚαΣΙΔΙΑΡΗς,ΟΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ κατι τετοιο,θα ειναι Τεραστιο Μπαμ! αλλα... συμφωνα κ με την τελευταια δημοσκοπηση Πανα,φαινεται οτι πολλοι "κιοτευουν".Οι ευρωεκλγες ειναι το κλου.

Ρωμανός είπε...

Χρυσή Αυγή μέχρι τέλους._

AvDarGOR είπε...

γιατι η ΧΑ δεν εκανε προεκλογικο αγωνα τη μη ΑΝεγερση του Τζαμιου?.... οχι οτι θα τον εβγαζαν πουθενα τον Κασιδιαρη αλλα λεμε.... αν δε βγει Δημαρχος τελικα,ειχε ανεβασει πολυ το πυχη κ θα τον κατεβασουν πολυ.... ελπιζω να μην τα σκατωσουν... κ να μην ειχαμε ηδη συμφωνιες κατω απο το τραπεζι..... γιαιτ αυτη η μουγκα δε μαρεσει...

Ανώνυμος είπε...

προσωπικα πιστευω οτι ειμαστε πλεον πολλοι λιγοι που αγαπαμε τον τοπο και η κατασταση για την χωρα ειναι (σχεδον) μη αναστρεψιμη,
αλλα μακαρι να ισχυει και να περασει στον β' γυρο οπου θα αποκτησει μια νεα δυναμικη ,οι ψηφοφοροι των Κακλαμάνη, Σπηλιωτόπουλο,Καπερνάρο σιγουρα θα τον ψηφισουν,ακομη και καποιοι του ΣΥΡΙΖΑ οπου ενα 40% τασσεται κατα της κατασκευης του τεμενους

-=IMAGINOS=- είπε...

AvDarGOR ξέχασες πάλι τα χάπια σου;

ISAAK SOLOMOY είπε...

η εισοδος Κασιδιαρη στον 2ο γυρο
θα σπρωξει και το κομμα
στις ευρωεκλογες 25-5-2014
σε υψηλα ποσοστα.........

ΗΛΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

wtr είπε...


1 Υπάρχουν και άλλα κόμματα πχ το ¨Εθνικό Μέτωπο¨
2 Εντάξει! δεν μα έκλεψε δραχμή αλλά όταν σπάζεσαι τον κοινοβουλευτισμό γίνεσαι δεκανίκι του οποιοδήποτε .
3 Αυτό δεν θα γίνει ποτέ, τουλάχιστον αυτό που θέλουν οι Έλληνες η περίφημη «κάθαρση» δεν εγινε το 1967 από τους συνταγματάρχες θα γίνει τώρα από την Χ.Α ? Αμφιβάλω για να μην πω είναι αστείο !!
4 Ποτέ δεν θα να γίνει αυτό ποτέ!!! το νεοελληνικό κράτος ήταν πάντα υπό την επιτήρηση μια μεγάλης δύναμης . .
5 Συμφωνώ.
6 Συμφωνώ
7 Συμφωνώ.
8 Το ίδιο ισχύει και για τους ψηφοφόρους της ΧΑ οι πραγματικοί εθνικιστές είναι στο 4% οι υπόλοιποι είναι πρόβατα που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
9 Συμφωνώ.
10 Το μόνο σοβαρό επιχείρημα για να ψηφίσει κάποιος ΧΑ .

Πάντως φίλε μην ελπίζεις και αυτοί μια από τα ίδια είναι στην τελική .

-=IMAGINOS=- είπε...

17 Μαΐου 2014 - 6:25 μ.μ.

Εντάξει μην ψηφίσεις την ΧΑ, εσύ ψήφισε Εθνικό Μέτωπο ή ΣΥΡΙΖΑ και να ελπίζεις να αλλάξει κάτι.

Va είπε...

Το Ε.Μ είναι και αυτό ένα από τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού -ανθελληνικού τόξου (όπως και το ΛΑΟΣ) που εν δυνάμει θα ενωθούν ακόμη και με το ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ανασχεθεί ο αποδεδειγμένα γνήσιος εκφραστής του εθνικιστικού κινήματος και φόβος του συστήματος που δεν είναι άλλος παρά μόνο η Χ.Α.

tomb raider είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΤΕΛΟΣ.

asepites είπε...

"...8 Το ίδιο ισχύει και για τους ψηφοφόρους της ΧΑ οι πραγματικοί εθνικιστές είναι στο 4% οι υπόλοιποι είναι πρόβατα που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ..."

Οι πραγματικοί εθνικιστές είναι τουλάχιστον το 70% με 80% των Ελλήνων και ας λέει ο γουδης ότι είναι ένα 35%.
(Όταν σε όλες τις δημοσκοπήσεις το 80% των Ελλήνων αλλά και το 86%!!! σε πρόσφατη δεν θέλουν αλλοδαπούς όπως και το 69% δεν γουστάρουν τους εβραίους αλλά και η παλιότερη έρευνα της ελευθεροτυπίας παρακαλώ ότι τουλάχιστον το 30% έχει θετική απόψη για την 21-04-1967 όχι απλά εθνικιστές είναι αλλά και σωβινιστές θα έλεγα.)
Απλά οι εθνικιστές της χρυσής αυγής ήταν αυτές οι 20.000 του 2009... αν θέλεις ήταν οι 60.000 τότε το 1999 που είχαν κατέβει με τον πλεύρη.

Απλά όλοι εμείς οι υπόλοιποι, άλλοι από το 2009, άλλοι από το 2010, πολλοί περισσότεροι από το 2012 και τουλάχιστον 1.000.000(μη πω 1.500.000) καινούργιοι που θα προστεθούν...όλοι εμείς λοιπόν είμασταν εγκλωβισμένοι σε πασοκ-νδ-λαος-αριστερά.

Τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω.

Υ.Γ. Δεν νομίζω ούτε ένα "πρόβατο" να ψηφίσει Εθνικό Μέτωπο.
Δεν μπορεί να γλύφεις εκεί που φτύνεις.Έβαλες αυτογκόλ.