ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/4/14

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Ο Χριστιανισμός έκανε χαρακίρι. Έδωσε το δικαίωμα να τον αμφισβητούν στα πλαίσια μίας τρέντυ θολοπροοδευτικής και αθεϊστικά αποχαυνωμένης και ξενολαγνικής κοινωνίας οπότε αυτή η χαλαρή και "δημοκρατική" προσέγγιση που επιτρέπεται από τον ίδιο τον Χριστιανισμό, αποτελεί και το βούτυρο στο ψωμί του Ισλάμ το οποίο εξαπλώνεται ραγδαίως στην Ευρώπη και σε λίγο θα είναι και η επικρατούσα θρησκεία στην Ευρώπη με ότι αυτό συνεπάγεται για την Δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα και κυρίως τον Ευρωπαϊκό - Δυτικό πολιτισμό. 

Σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό, το Ισλάμ δεν σου δίνει το δικαίωμα να το αμφισβητείς αλλά αυτό φαίνεται πως δεν απασχολεί προς το παρόν τους άθεους και τους θολοπροοδευτικούληδες.. 

Σε χώρες όπως η Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Σκανδιναβικές κλπ, μετά δυσκολίας πλέον οι χριστιανικές εκκλησίες συγκεντρώνουν έστω και μία στοιχειώδη απαρτία πιστών. Στις χώρες αυτές όπου επικρατούν ως μόδα η αθεΐα και ο πνευματισμός - παγανισμός, σε ελάχιστο χρόνο το Ισλάμ θα είναι η επικρατούσα θρησκεία με ότι αυτό συνεπάγεται... 

Στο άνωθεν βίντεο βλέπετε τι συμβαίνει στην Βρετανία και πως οι Ισλαμιστές "μετανάστες" προσπαθούν να πείσουν μέσα στην τρελή χαρά τους ηλίθιους, πως δεν τρέχει τίποτα με τον ισλαμικό επεκτατισμό μιας και αυτός τάχα έχει προσαρμοστεί στον δυτικό τρόπο ζωής... Προσεχώς και στην Ελλάδα μας εάν δεν ξυπνήσουμε το συντομότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :