ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/4/14

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Αν τα καταφέραμε αρχικαραγκιόζη απατεώνα, φέρε εδώ και τώρα πίσω τις συντάξεις, τους μισθούς και τις δουλειές που χάθηκαν και συνεχίζουν να χάνονται.. Και η γιαγιά μου θα μπορούσε να τα "καταφέρει" και πολύ πιο γρήγορα από σένα εάν είχε φάει ακόμα περισσότερο από σένα τις συντάξεις, τους μισθούς και τις δουλειές των πολιτών.Έρχονται εκλογές και σε έβαλαν οι σιωνιστές τοκογλύφοι να λες παπαριές για να μη χάσουν το υπαλληλάκι τους και μετά τις εκλογές θα μας τα πεις διαφορετικά και όπως είναι στην πραγματικότητα αλλά δε μασάμε. Θα φας τόσο μαύρο που θα γίνεις και ο πρώτος σκυλάραπας το βράδυ των εκλογών και να το θυμάσαι.

2 σχόλια :

Va είπε...

"(ΥΓ) 2: Σήμερα έχουμε 10 Απριλίου. Επειδή τα γραπτά μένουν, θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη: σε πέντε μήνες από τώρα (τον Σεπτέμβριο) έρχεται το νέο Μνημόνιο!"

http://ethnikismos.net/2014/04/10/%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/

Αποκλείεται αμέσως μετά από τις ευρωεκλογές;
Πότε επιτέλους θα πάψουν οι πολιτικάντηδες να υποτιμούν την νοημοσύνη των απλών πολιτών;

Ρωμανός είπε...

Περιμένω πως και πως την επόμενη των εκλογών που ο Αντωνάκης και ο Βαγγελάκης θα έχουν γίνει πιο μαύροι και από τον "συνέλληνα" τους τον Αντεξεκούμπο.