ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/4/14

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ.

Image and video hosting by TinyPic
Η ελαφροδεξιούλα και οι αριστεροκομμούνες θεωρούν το ζήτημα της ονομασίας των Μαλακεδόνων Σκοπιανών τελειωμένο. Τελειωμένοι είναι μόνο οι προδότες. Και όλος ο πλανήτης να αναγνωρίσει το ψωλοκράτος των μαλακεδόνων ως Μακεδονία, στα παπάρια μας. Το ψωλοκράτος αυτό, με την Ελλάδα συνορεύει και όχι με την Μπουρκίνα Φάσο ή τις ΗΠΑ που τους έχει αναγνωρίσει.

 Οι μαλακεδόνες ξέρουν πολύ καλά πως μόνο από την Ελλάδα εξαρτώνται οικονομικά αλλά και ως κρατική υπόσταση, με την Ελλάδα συνορεύουν, γιαυτό και τους ενδιαφέρει περισσότερο από όλα, να αναγνωριστούν από την Ελλάδα ειδάλλως είναι χαμένοι ακόμα και εάν αναγνωριστούν από όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη. Μη ξεχνάτε πως ούτε η Αλβανία τους έχει αναγνωρίσει και το 40% του πληθυσμού της Βαρντάρσκα είναι Αλβανοί. 

Όσο η Ελλάδα δεν τους αναγνωρίζει ως Μακεδονία ή κάποια σύνθετη ονομασία, τόσο περισσότερο κινδυνεύει το ψωλόχυμα αυτό των Βαλκανίων να διαλυθεί. Αυτοί λοιπόν που θεωρούν την υπόθεση της ονομασίας χαμένη από την Ελλάδα, είναι απλά προδότες και δοσίλογοι. Οι Έλληνες ποτέ δεν θα πουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας στους απατεώνες βουλγαρόγυφτους σκοπιανούς. 

Κάποιοι πολιτικοί μπορεί να  διαπράξουν την προδοσία αλλά θα τους περιμένει τουφεκισμός για εσχάτη προδοσία μόλις στην Ελλάδα υπάρξει η πρώτη καθαρά Ελληνική και Εθνική Πατριωτική κυβέρνηση η οποία δεν θα αργήσει να φανεί. Αυτή η κυβέρνηση θα κανονίσει και όπως τους αξίζει, αυτούς τους αστείους απατεώνες Μαλακεδόνες γυφτοσκοπιανούς.  

Κάποιοι νομίζουν πως έχει υπάρξει τέτοιος πόλεμος και έχουμε χάσει. Σκατά στα μούτρα τους.  Κανένας πόλεμος δεν χάνεται χωρίς πρώτα να αρχίσει. Οι Μαλακεδόνες ή θα συνετιστούν ή θα εξαφανιστούν από τον χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :