ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/4/14

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ; ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ;


ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΊΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

 ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ... 
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΓΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ", ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΜΥΝΑ, ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ".. ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΩΣ ΘΗΡΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ! 

1 σχόλιο :

asepites είπε...

Και τώρα το καθεστώς των αριστεροδεξιοκεντρώων βασανιστών των Ελλήνων τρέχει και δεν φτάνει!
Κάθε μέρα που περνά χωρίς να δίνουν στη δημοσιότητα τα τσοντοκάναλα το βίντεο αυτό αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο τα ήδη κολοσιαία ποσοστά της χρυσής αυγής.

Ξέρετε τι είναι να το ακούνε αυτό πλήθη Ελλήνων ότι ενώ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ αυτοί να μην το παίζουν;ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;
Το θέμα δεν είναι τώρα να αποδείξει η χρυσή αυγή ότι το έχει(που το έχει είμαι σίγουρος) αλλά να αποδείξουν ΤΡΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ τα μμε ΓΙΑΤΙ δεν το δείχνουν τα ίδια!
Σαν τη γάτα με το ποντίκι τους παίζει και τους ξεφτελίζει η χρυσή αυγή.

Είμουν σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλοί ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ πρώην αριστεροδεξιοκεντρώοι που θα έδιναν μια κόπια(ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΟ) στους χρυσαυγίτες.Το οποίο πιστεύω ότι έγινε καιρό μετά τον θάνατο του φύσσα.Το γιατί δεν το δείχνουν τα τσοντοκάναλα είναι απλό:Δείχνει τον φύσσα να πηγαίνει να σκοτώσει τον κ.κ.ε. ρουπακιά και ο ρουπακιάς αμυνόμενος...τα υπόλοιπα στο βίντεο-:o)