ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/4/14

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ; ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!!!!

Μία από τις μεγάλες κατηγορίες που θα βουτήξουν το μέρισμα του πρωτογενούς πλεονάσματος του Σαμαρά θα είναι όσες και όσοι είναι "υπερήλικες" και λαμβάνουν την κοινωνική σύνταξη του ΟΓΑ, δηλαδή όλοι οι αλβανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι, ουκρανοί, γεωργιανοί, πολωνοί, μαλακεδόνες, ρωσοπόντιοι (δηλαδή ταταροτσετσένοι), κογκολέζοι  κλπ που έφεραν οι λαθραίοι στην χώρα μας ως "πατεράδες, μανάδες, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουμπάρους" όπως και τα λεγόμενα "μοναχικά άτομα", "δεντρίτες", "σκηνίτες" κλπ και οι οποίοι είτε παίρνουν τις συντάξεις αυτές χωρίς καν να βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε είναι αυτοί οι κοτσονάτοι κωλόγεροι που ξημεροβραδιάζονται κατά χιλιάδες στα αλβανικά καφενεία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στην Ελλάδα!!!! 

Δεν φτάνει δηλαδή που δανειζόμαστε από τους τοκογλύφους του 4ου Ράιχ δις ολόκληρα με αντάλλαγμα απολύσεις, μειώσεις μισθών, συντάξεων και χιλιάδες αυτοκτονίες επειδή κάποιοι ανθέλληνες κυβερνώντες θέλουν να το παίζουν φιλανθρωπούληδες και φιλόπτωχο ταμείο του πλανήτη! Ποιος "δημοκράτης" του ανθελληνικού τόξου σας λέει πως οι λαθραίοι μας κοστίζουν και μας τρώνε κάθε χρόνο τουλάχιστον 40 δις, είτε από το παρεμπόριο, την εντελώς δωρεάν περίθαλψη, παιδεία, συντάξεις, επιδόματα, εμβάσματα, εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, πορνεία και γενικότερα εγκληματικότητα και μαύρη εργασία και ανεργία, ο Σαμαράς τους χαρίζει και τον τελευταίο ιδρώτα του Έλληνα πετσοκομμένου πολίτη που σε λίγο τελειώνει οριστικά;;; 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! 

Περαιτέρω σχόλια, περιττά... Βάλτε μυαλό ζώα και μετά να πάτε στην κάλπη γιατί το μέλλον σας δεν διαγράφεται απλά μαύρο αλλά από αυτές τις εκλογές εξαρτάται εάν θα έχετε μέλλον ή θα αφανιστείτε πολύ σύντομα και οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :