ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/4/14

Εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων! Όλοι οι άλλοι συνεχίζουν να τα τρώνε με τον Πάγκαλο...

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε η εορταστική διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στον Σταθμό Λαρίσης.
Μοιράστηκαν τόνοι από τρόφιμα (αρνί, αυγά, τσουρέκι, κοτόπουλο, πατάτες) για το εορταστικό τραπέζι των Ελλήνων που δοκιμάζονται από τα ασφυκτικά μνημονιακά μέτρα.Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη. 3 σχόλια :

AvDarGOR είπε...

που καταντησαμε,να δειχνει τη ταυτοτητα του ο Ελληνας στην ΕΛΛΑΔΑ,για να τραφει... κ καποιοι ΚΟΘΡΩΝΟΙ θα δωσουν χαμενες ψηφους σε Συνεχιστες του Καπποδνειστρια (οχι του Ντα Καππο...) του ΨιλοΚαμμενου κ του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟφερνη κ τριχες σγουρες...

Va είπε...

Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι (τα σκοτεινά νερά της λίμνης).

https://lh4.googleusercontent.com/-sCdQJpcv9wo/U05rFTsAPkI/AAAAAAAAAxk/O06JrKyahDo/w346-h427/katarrei_hnd.gif

Va είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.