ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/4/14

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΆΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;...

Δείτε το βίντεο με τα όσα είχε πει τον Ιανουάριο ο Κασιδιάρης και θα καταλάβετε πως το επόμενο βίντεο που θα σκάσει, θα ρίξει και τον Σαμαροβενιζέλο το ίδιο βράδυ.

Θα είναι προφανώς βίντεο ή ηχητικό με τη στιχομυθία του Αθανασίου με την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου την οποία και διατάζει να χώσουν μέσα τους βουλευτές της ΧΑ. Δεν δένουν οι κατηγορίες λέει η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου και ο Αθανασίου της λέει να κόψετε το λαιμό σας να τις δέσετε τις κατηγορίες. Τότε η προϊσταμένη τον ρωτάει αν θα τους καλύψει η κυβέρνηση να πράξουν αυτή την ατιμία και ο Αθανασίου της απαντάει καταφατικά. Ο ίδιος ο Κασιδιάρης τα λέει αυτά στο βίντεο αν προσέξατε και επικαλείται αδιάσειστα στοιχεία... Είναι προφανές πως το βιντεάκι με τον Μπαλτάκο ήταν μόνο το ορεκτικό...

"Όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου, πέφτεις ο ίδιος μέσα".....έτσι λέει το σοφό ρητό κ. Σαμαρά. Πόσες μέρες άραγε απομένουν για τον Σαμαρά; Τον Άσσο τον κρατάει γερά στα χέρια του ο Κασιδιάρης και η ΧΑ και θα επιλέξουν αυτοί τη στιγμή. Είναι σαφές πως εάν τολμήσουν οι Σαμαροβενιζέλοι με τους εντεταλμένους δικαστές και εισαγγελείς τους, να κλείσουν μέσα τον επόμενο χρυσαυγίτη, την ίδια στιγμή θα σκάσει και το νέο βίντεο για να τους τελειώσει όλους μία και καλή.

1 σχόλιο :

AvDarGOR είπε...

(το ξερω οτι θα βλεπεις την εκπομπη του Τραγκα)

Αν δεν απελευθερωσουν τον Μιχαλολιακο,(αυριο), θα τους τελειωσουν... εχουν κασσετες για ολους.
Αν εσωσες αποσπασματα απο τη σημερινη εκπομπη του Τραγκα,βγαλτα.