ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/4/14

ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;


Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, στο τέλος πέφτει ο ίδιος μέσα και ο λάκκος αυτός είναι ήδη έτοιμος και τους περιμένει λέει στο χθεσινό βίντεο ο Κασιδιάρης....  

Είναι προφανές όπως θα διαπιστώσει κανείς από το άνωθεν βίντεο πως η Χρυσή Αυγή τους αφήνει όλους προς το παρόν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα πως τάχα δεν είχαν ποτέ σχέσεις και συζητήσεις με χρυσαυγίτες ούτε πως εκτέλεσαν διαταγές του Σαμαρά, Αθανασίου και Δένδια ώστε παρανόμως και χωρίς στοιχεία να οδηγηθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στη φυλακή. Την κατάλληλη στιγμή λοιπόν θα βγουν αυτά τα βίντεος στον αέρα όπως φαίνεται. 

Και ποιος είναι ο καταλληλότερος χρόνος; Λίγο πριν τις εκλογές οπότε και κάπου εκεί τελειώνει μία και δια παντός το διεφθαρμένο μεταπολιτευτικό καθεστώς.

2 σχόλια :

asepites είπε...

Imaginos και λοιποί αναγνώστες δώστε βάση στο παρακάτω άρθρο(ουσιαστικά είναι αναδημοσίευση από την εφημερίδα www.elora.gr)
Δεν είναι μόνο ότι συμπληρώνει το άρθρο σου αλλά θα γράψω και κάτι που δεν το είδα σχολιασμένο ΠΟΥΘΕΝΑ και θα καταλάβετε ότι ότι όχι μόνο τους γαμάμε τα πρέκια όλους αλλά και τους κάνουμε και πλάκα.
Το λοιπόν κάπου στο κείμενο σχολιάζει τα της ανωνυμίας του χρήστη που ανέβασε το 1ο βίντεο ως τώρα.

Το όνομα του χρήστη είναι rutube_account_601126 σωστά;
Μεταμορφώνομαι σε Λάσκο(από τα παιδιά της νύχτας) και ντανταν: (6+1+1)+(2+6)=88
Μπουαχαχαχαχαχα
χουχουχουχου
χεχεχεχεχεχε

6/4/14
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ SUPER ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ «ΚΟΡΙΟ» ΕΧΟΥΝ «ΣΑΡΩΣΕΙ» ΤΑ ΠΑΝΤΑ -ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΦΕΤΕΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ -ΤΟ «ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ GATE» ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
http://www.stoxos.gr/2014/04/super-gate.html

IXN888 είπε...

Ο Δένδιας σήμερα από ότι μαθαίνουμε από αυτόμολους της ΝΔ, έστειλε την παρακάτω αναφορά στο γραφείο της Γενικής Εισαγγελέως -Θα σας κάψει ο Θεός-Κουτζαμάνη- Κα Εισαγγελεύ. θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω στην κατοχή μου video με τον αρχιπαγανιστή Κασιδιαρίξ να συμμετέχει στο ετήσιο συνέδριο Δρυϊδών στο δάσος του σέιχ σου,ομού με τα του έτερου χρυσαυγίτου Δρυίδoυ Πανοραμίξ να φτιάχνουν μαγικό φίλτρο με σκοπό να το δώσουν σε μέλη της ΧΑ και στον αρχηγό τους Μιχαλολίξ έτσι ώστε να σπάσει τα κάγκελα της φυλακής και να εξέλθει μετά του Λαγού και των υπολοίπων εγκλείστων ΧΑιτών. Σας εφιστώ την προσοχή ώστε να τον μπουζουριάσετε πάραυτα. Διότι αλλέως, και θα σας κάψει ο Θεός, και θα σας αφορίσει ο Πάπας της Ρώμης. Χώρια το ξύλο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ που θα φάμε από τον Κασιδιάρη μετά τις εκλογές.
ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ και ο άγιος Σουλπίκιος μαζί σας