ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/4/14

Άρειος Πάγος Νέας Δημοκρατίας: Να συλλαμβάνονται αμέσως όσοι βγάζουν με βιντεάκια στον αέρα τις βρωμιές του Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής!

ΘΕΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ. ΟΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΒΙΝΤΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ KAI ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!
Και γαμώ τις Δικαιοσύνες μιλάμε, έτσι;;!  Δεν τους ενδιαφέρουν τα εγκλήματα και οι συνωμοσίες της ΝΔ και του παραδικαστικού κυκλώματος που βγαίνουν στον αέρα, τους ενδιαφέρει μόνο να μην υπάρξουν άλλες βρωμιές και δυσωδίες που τυχόν βγουν στον αέρα. Εξ ου και οι απειλές για άμεση φυλάκιση σε όποιον τυχόν τις βγάλει στον αέρα! Τόσο αδέκαστη, ανεξάρτητη και αμερόληπτη Δικαιοσύνη δεν την αντέχουν ούτε στη Βόρεια Κορέα! Και ονομάζουν εκβιαστές και εγκληματίες αυτούς που αποδεικνύουν την αθωότητά τους και το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εναντίον τους! 

Μα αλήθεια, η κυρία Κουτζαμάνη, που τέλειωσε την Νομική; Στην Μπουρκίνα Φάσο ή στην Βόρεια Κορέα; Δεν ξέρει πως ο νόμος και η νομολογία των ανωτάτων μάλιστα δικαστηρίων και δη του Αρείου Πάγου καθώς και σωρεία εισαγγελικών διατάξεων επιτρέπουν στους υπόδικους να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο και υλικό ως αποδεικτικό στοιχείο που τυχόν αποδεικνύει την  αθωότητα τους στο δικαστήριο; 

Ο απαγορευτικός νόμος του Βενιζέλου για τις "κρυφές κάμερες" ( αυτός δηλαδή που έβγαλε και τον κατάπτυστο νόμο περί ασυλίας των Υπουργών) εννοεί ιδιωτική συνομιλία που προστατεύει την ιδιωτική ζωή και το άσυλο της κατοικίας. Εδώ όμως έχουμε δημόσιους άνδρες, δημόσια πρόσωπα, τα οποία συζητούν σε δημόσιο χώρο, εκφέρουν δημόσιο λόγο, ο οποίος αφορά στο δημόσιο βίο και συνεπώς υπάρχει και  δημόσιο συμφέρον και ενδιαφέρον που αυτά είναι ανώτερα από τυχόν τη διάπραξη μίας παράνομης ενέργειας όπως η κρυφή κάμερα. Γιατί δεν είπε τις ίδιες μαλακίες η κυρία αυτή και στην πρόσφατη περίπτωση του Τομπούλογλου και με το κρυφό βίντεο που μάλιστα τράβηξε "παράνομα" ο μηνυτής και όχι ο υπόδικος; 

Αυτά δεν τα ξέρει η Κουτζαμάνη; Μέχρι και οι πρωτοετείς της Νομικής τα γνωρίζουν αυτά. Φυσικά και τα ξέρει αλλά μέσα στον πανικό της και για να σώσει το ίδιο το τομάρι της, προέβη σε αυτές τις ανεκδιήγητες απειλές. Ε βέβαια. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάει να καταγγείλει και θα σύρει προς ανάκριση την Γκουτζαμάνη στον ίδιο της τον εαυτό και θα της ασκήσει και ποινική δίωξη;; 

Εάν υπήρχε η στοιχειώδης ευθιξία, εντιμότητα και αξιοπρέπεια και εάν πράγματι ήταν αθώα, θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ώστε να γίνει η έρευνα από νέο Εισαγγελέα ο οποίος δεν εμπλέκεται. Δεν πειράζει, απλά κερδίζουν λίγο χρόνο. Στο τέλος δεν πρόκειται να γλιτώσουν την Νέμεση. Κανείς δεν την γλιτώνει.

2 σχόλια :

Va είπε...

Τους έχει αλλάξει τα φώτα όλους τους ψευτοδημοκράτες η Χ.Α Ιμάτζινε. Όσο για τα υπόλοιπα βίντεο υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δημοσιοποιηθούν.

asepites είπε...

Πω πω πω βόμβα!!!
Ακούω τώρα την εκπομπή της Χ.Α. και πρόσεξα όχι αυτό που λένε ότι "...υπάρχει βίντεο που δείχνει τον πρώην κ.κ.ε να σκοτώνει τον φύσσα..." αλλά ότι αφησαν ξεκάθαρα να φανεί ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Προσέξτε τα λόγια "γιατί το έχουν καταχωνιασμένο και τρεις κάμερες κατέγραφαν τον χώρο..."
Με λίγα λόγια είμαι πεπεισμένος ότι πολλοί επανελληνισμένοι πρώην αριστεροδεξιοκεντρώοι έχουν κρατήσει κόπια την οποία έχει στα χέρια της η Χ.Α.!!!
Αυτό εννοώ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Πλήρης πανικός της γκουτζαμάνη και του καθεστώτος οι τελευταίες εξελίξεις.
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται όπως και τη φυλακή ο ηλίας.Πραγματικά είναι για γέλια και η πτώση τους θα κάνει απίστευτο πάταγο(αν σκεφτούμε ότι μόνο ο βενιζέλος ζυγίζει 300 κιλά καταλαβαίνετε)