ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/4/14

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

Μάθετε παπαγαλάκια και εντεταλμένοι δικαστές και εισαγγελείς της Χούντας Σαμαροβενιζέλου και θα σας τα πω απλά και λαϊκά για να το καταλάβετε καλύτερα, πως σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο και την νομολογία των δικαστηρίων, ένα προϊόν "υποκλοπής", είτε ηχητικό, είτε οπτικοακουστικό, δεν είναι παράνομο εφόσον αυτό το επικαλείται κάποιος ο οποίος κατηγορείται ποινικά και είναι υπόδικος και θέλει να το χρησιμοποιήσει για να αποδείξει την αθωότητα του.

Παράνομο κρίνεται τέτοιο υλικό μόνο όταν αυτό χρησιμοποιείται εναντίον του κατηγορουμένου. Ο κατηγορούμενος προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του, έχει το δικαίωμα από το νόμο και τη νομολογία, να προσκομίζει οποιοδήποτε υλικό με το οποίο μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του.

Μη ξεχνάτε πως και πρόσφατα, ακόμα και στην περίπτωση του Τομπούλογλου, στο "παράνομο" βίντεο στο οποίο παρουσιαζόταν ο Τομπούλογλου να αρπάζει πακέτο χρημάτων μετά από εκβιασμό, χρησιμοποιήθηκε τελικά ως αποδεικτικό υλικό ενοχής του και δεν ήταν καν κάποιο βίντεο που αποδείκνυε την αθωότητα του όπως στην περίπτωση με το βίντεο της ΧΑ που ξεβρακώνει την ΝΔ και αποδεικνύει την σκευωρία κατά της ΧΑ..

Η Χούντα Σαμαροβενιζέλου πέφτει πολύ πριν από τις εκλογές του Μαΐου και αυτό δεν αλλάζει. Είναι τελειωμένη υπόθεση πλέον.

3 σχόλια :

Va είπε...

Πάντως αυτό που κατάφερε ο Ηλίας με τα βίντεο ούτε ο Μάκης με τον εξοπλισμό που διαθέτει δεν θα τα κατάφερνε, και απέδειξε ότι είναι πολύ πιο ευφυής από αυτούς που τον υποτιμούν (τους πουλάει και τους αγοράζει όλους τους μαζί).
Και το ανέβασε στο Y.T αλλά στο rutube για να μη μπορούν να το ρίξουν.

asepites είπε...

Σήκωσε το, το γαμημένο
δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω!!!

Έρχεται η ώρα, φτάνει η στιγμή
που η μπουρδελοκυβέρνηση
με μιάς θα διαλυθεί!!!

Θ' ανέβει πάλι, θ' ανέβει πάλι
και όλοι θα δούμε το μεγάλο καρναβάλι
θα ναι σαν έκρηξη, πυρηνική
με μιάς η Ελλάδα μας θα αναστηθεί

Λέρες δεξιές και αριστερές
ο τάφος σας θα γίνει απ' τους εθνικιστές.

Η ώρα του νέου upload δεν είναι μακριά
θα ρθει απ' τη ρωσία μπαμπούσκα μαγικιά

Θεούσες δεξιούληδες και βρωμοαριστεροί
όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Ηλία κάνε του έθνους το χατήρι
θέλουμε τ' αληταριά να κάνουν χαρακίρι

Νέο βίντεο σήκω και εμφανίσου
το θέλεις τώρα Έλληνα, το θέλει η φυλή σου

Σε περιμένω ν' ανέβεις πάλι
μετά θα φτιάξουμε ξανά Ελλάς μεγάλη

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑ-ΜΗ-ΜΕ-ΝΟ!!!

AvDarGOR είπε...

ειναι απλη η αναλυση... ο ΕΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κ ο Κολεγιοπαις ΒΟΡΙΔΗΣ (πρωην τσεκουρατοσ ομως! πρωην!) τα εβαλαν με του "δρομου" τους Χ.Α.ιτες κ εσπασαν τα μουτρα τους.

Υ.Γ. ενα ΚΟυιζ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟς. ΠΑΙΖΕΙ Ο "Μανουλιδης" να ειναi...υιος του Αυναν κ πραγματικα?... λεμε τωρα....ετσι...λεμε!!!!..ετσι..μη παρεξηγουμαστε.