ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/4/14

Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ MAIL ΤΟΥ ΕΣΡ ncrtv@otenet.gr

 Καταγγέλλω τους τηλεοπτικούς σταθμούς "ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ", ALPHA, MEGA, ANTENNA, STAR, ΣΚΑΙ, EXTRA3 ΚΑΙ KONTRA για παράνομο αποκλεισμό και φίμωση του κοινοβουλευτικού κόμματος “Χρυσή Αυγή” το οποίο και έχει από το Νόμο το δικαίωμα ίσης συμμετοχής, παρουσίασης και εκπροσώπησης του, ειδικά προεκλογικά, από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα αναφερόμενα τηλεοπτικά κανάλια και αρκετά άλλα μικρότερα, συστηματικά εδώ και δύο χρόνια κάποια, και τουλάχιστον για πάνω από 8 μήνες κάποια άλλα, δεν έχουν καλέσει ούτε έναν εκπρόσωπο της ΧΑ ούτε παρουσίασαν έναν έστω υποψήφιο για τις επερχόμενες δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές όπως και οφείλουν από το Νόμο.

Καταγγέλλω τα αναφερόμενα κανάλια λοιπόν, για παραβίαση της τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας σχετικά με την κατά το Σύνταγμα εξασφάλιση της ελευθερίας και της πολυφωνίας που υποχρεούνται όλοι οι σταθμοί και που το ΕΣΡ έχει ως αρμοδιότητα να επιβάλλει σε όλους τους σταθμούς ειδικά από τη στιγμή που δεν ανήκουν στους δημοσιογράφους ούτε στους καναλάρχες οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες αλλά μόνο στον ελληνικό λαό!

Τέλος καταγγέλλω και το ΕΣΡ για αδιαφορία, ολιγωρία και έμμεση ή και άμεση συμπαιγνία και συμμετοχή στον παράνομο αυτό αποκλεισμό του κοινοβουλευτικού κόμματος Χρυσή Αυγή από τις τηλεοπτικές συχνότητες οι οποίες επαναλαμβάνω ανήκουν αποκλειστικά στον Ελληνικό λαό και μόνο.

Εσείς Κυρίες και Κύριοι του ΕΣΡ δεν έχετε διαπιστώσει τα δύο τελευταία χρόνια και ειδικά μετά το Σεπτέμβρη του 2013, τον παράνομο αποκλεισμό του κόμματος αλλά και την απαράδεκτη δημοσιογραφική αντιμετώπιση του, το οποίο καθημερινά συκοφαντούν, δυσφημούν και λασπολογούν με παράνομο, ανυπόστατο, ψευδές, χαλκευμένο, παραποιημένο ή ποινικά μη κολάσιμο υλικό και μάλιστα προανακριτικό και ανακριτικό υλικό το οποίο και απαγορεύεται να δημοσιοποιείται; Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να έχουν διαφύγει της προσοχής σας διότι τότε δεν κάνετε σωστά το έργο σας ως πραγματικά ανεξάρτητη αρχή κατά τον Νόμον.

Τέλος πως είναι δυνατόν οι σταθμοί, τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι να αποκαλούν και να χαρακτηρίζουν καθημερινά ένα κοινοβουλευτικό κόμμα ως "Εγκληματική Οργάνωση" όταν ακόμα δεν υπάρχει ούτε μία δικαστική απόφαση καταδικαστική που να την χαρακτηρίζει ως τέτοια και μάλιστα με καταδικαστική απόφαση αμετάκλητη; Το τεκμήριο αθωότητας που είναι και το βασικότερο συστατικό του ποινικού νομικού μας πολιτισμού δεν σημαίνει τίποτα για εσάς; Γιατί το ΕΣΡ κωλυσιεργεί τόσο καιρό και δεν επιβάλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα και ποινές στα κανάλια και τους δημοσιογράφους για τα άνωθεν αναφερόμενα και τον αποκλεισμό του κοινοβουλευτικού κόμματος Χρυσή Αυγή;

Παρακαλώ πολύ να μου δώσετε σαφείς απαντήσεις και εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :