ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/4/14

Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

1 σχόλιο :

Va είπε...

Η ελαφροδεξιούλα (την οποία και ψήφιζα μέχρι το 2009) έχει τελειώσει για τα καλά πλέον στη συνείδηση των περισσότερων δεξιών ψηφοφόρων ενώ αντιθέτως έχει χαράξει για τα καλά η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που έδωσε συγχωροχάρτι στο κλεφτοπαστόκ, που απέκρυψε τις λίστες με τους μεγαλοφοροφυγάδες. που θέλει να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες, που με την βοήθεια των παρακρατικών τους αναρχομπάχαλων τρομοκρατούν και δολοφονούν τους πατριώτες, που ξεπουλάει την Ελλάδα (στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ) για τα χατίρια της σιωνιστικής όπως κατάντησε Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Θα ήθελα να συστήσω σε όλους συναγωνιστές να μη παρακολουθούν καμία «ενημερωτική» εκπομπή εάν δεν υπάρχει έστω και ένας προσκαλεσμένος της Χ.Α.