ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/4/14

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=trySwpYe4J8

"" Αποκαλυπτικό βίντεο που πήραμε από την χθεσινοβραδυνό (Δευτέρα του Πάσχα 21 Απρίλη 2014, ώρα 11.10 μ.μ.) «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του «Extra». Είναι το σημείο όπου βγαίνουν ζωντανά στον αέρα από το τηλέφωνο οι τηλεθεατές.

Ως τελευταίος τηλεθεατής βγαίνει ο κ. Μιχάλης Λουλουρδάς, που είναι άνεργος από το 2008, άπορος, τρώει στο συσσίτιο και φιλοξενείται στο σπίτι της άπορης μητέρας του. Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, ο κ. Λουλουρδάς έκανε την ηλεκτρονική αίτηση και το Σύστημα τον πέταξε έξω, μόλις δήλωσε ότι είναι φιλοξενούμενος!..

Στο 0:53 του βίντεο, ο κ. Λουλουρδάς αποκαλύπτει αυτό που συμβαίνει και το αποκρύπτουν ΟΛΟΙ οι αριστεροχριστιανούληδες δημοσιογράφοι: Ενώ το Ηλεκτρονικό Σύστημα απορρίπτει τους πτωχούς Έλληνες από το Κοινωνικό Μέρισμα, οι Ξένοι το παίρνουν σωρηδόν!.. Όπως λέει χαρακτηριστικά, πήγε σε ένα φοροτεχνικό γραφείο να κάνει την ηλεκτρονική αίτηση και εκεί βρήκε άλλους 22 νοματαίους. Οι 14 Έλληνες απορρίφθηκαν από το Σύστημα, ενώ οι 9 Πακιστανο έγιναν δεκτοί και θα πάρουν το 500ρικο!..""

Ανώνυμος είπε...

άγρια τάπα στον Δημητράκιο

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, ανάμεσα στους υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής

http://www.makeleio.gr/?p=85083