ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/4/14

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Νίκος Δένδιας και ο Εβραίος τραπεζίτης, «βρικόλακας» Ρότσιλντ πλάι πλάι! (Βίντεο )

Η εβραϊκή οικογένεια Ρότσιλντ βρίσκεται εδώ και 200 χρόνια στην εξουσία όλου του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Δένδιας υπήρξε και ίσως συνεχίζει να είναι συνεργάτης τους στην Κέρκυρα, όπου οι Ρότσιλντ διατηρούν τεράστια βίλα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτές οι φωτό του Δένδια με τον βρικόλακα Ρότσιλντ προέρχεται την τοπική εφημερίδα ΚΕΘΡΟΣ!

Δυό φωτογραφίες, δυό χιλιάδες λέξεις... Προσέξτε το πονηρό και τσιφούτικο βλέμμα των Εβραίων και αντίστοιχα αυτό το ηλίθιο και γελαδίσιο των "δικών" μας υπηρετών τους.... 
Και εδώ ένα βίντεο με τον βρικόλακα για να μαθαίνετε ποιοι σαν πίνουν το αίμα και ποιοι σας οδηγούν στην αυτοκτονία και τον αφανισμό της Πατρίδας μας...
ΠΗΓΗ: MAKELEIO.GR

1 σχόλιο :

Nikos Kaymenakis είπε...

Imagine, γι αυτό το γουρούνι το Βενιζέλο δεν θα γράψεις τίποτα; Η χθεσινή του συνέντευξη ήταν το κάτι άλλο! Μιλάμε ότι ο τύπος είναι ψυχάκιας, αλλά το χειρότερο είναι ότι ο Τούρκογλου είναι εδώ και 40 χρόνια κανονικότατος πράκτορας των Τούρκων, κανένας δεν το λέει αυτό! Πρέπει το κάθαρμα να κάτσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία, όχι μόνο για τα χαράτσια και τα μνημόνια αλλά κυρίως για το μεθοδικό πρακτοριλίκι που προσφέρει στους Μογγόλους, το αρχίδι.