ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

2/4/14

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA. ΤΟΣΗ ΠΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ;

Όπου και να τον δεις, όπου και να τον πετύχεις αυτόν τον ανεκδιήγητο καραγκιόζη τον Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA, πάντα και παντού είναι μαζί με πακιστανούς! Έτσι και χθες στην πορεία. Μα τόση αγάπη πια για τους πάκηδες; Τι του έχουν κάνει πια οι λαθραίοι και τους αγαπάει τόσο πολύ μέχρι προχωρημένης σχιζοφρένειας τελικού σταδίου; Δεν τον έπαιζαν στο σχολείο τα ελληνάκια ούτε του έκαναν παρέα γιατί τους θύμιζε τον Φρέντυ Κρούγκερ; Δεν είχε ποτέ Έλληνες φίλους γιατί δεν άλλαζε ποτέ σώβρακο; Η μαμά του ευχόταν καλύτερα να είχε γεννήσει μιά κάμπια παρά αυτόν; Ο μπαμπάς του πήγε να τον πουλήσει σε στείρα οικογένεια Πακιστανών; Δεν έβρισκε γκόμενα Ελληνίδα και μόνο οι πάκηδες του έδειξαν στην ζωή του, κάποιο σεξουαλικό ενδιαφέρον;; Πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση.. 

1 σχόλιο :

Al Pal είπε...

Μη σου κανει καθολου εντυπωση, ο... αντιρατσιστης και ο... μεταναστολαγνος είναι τα πιο επικερδη επαγγελματα στις μερες μας.