ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/4/14

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!

 
Ο Πανάς έκανε αυτή τη φορά μια εντελώς διαφορετική δημοσκόπηση που αυτή τη φορά ασχολείται με τις απόψεις 135 τυχαίων υποψηφίων Δημάρχων από όλη την Ελλάδα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικοί Δήμοι σήμερα και απέδειξε πως τα βλήματα αυτά είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου!!! 

Στο ερώτημα "Ποια πιστεύετε πως είναι τα τρία πιο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση σήμερα", δείτε τι απάντησαν οι γελοίοι προφανώς αριστερούληδες και ελαφροδεξιούληδες υποψήφιοι δήμαρχοι:

Τα πραγματικά τρία μεγαλύτερα και ουσιωδέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και ολόκληρη η χώρα, κυριολεκτικά τα τοποθέτησαν στην τελευταία θέση του ενδιαφέροντός τους!!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 0%!!!! Ούτε ένας υποψήφιος δήμαρχος δεν βλέπει να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα εγκληματικότητας!!!!!!!

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 1%!!!! Σχεδόν κανένας δεν βλέπει πως η χώρα αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα!!!!!

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ 1%!!!! Σχεδόν κανένας δεν αναγνωρίζει πως υπάρχει το μέγιστο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα!!!! 

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.... 

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

1 σχόλιο :

asepites είπε...

Να δωθεί μεγάλη έκταση στο γεγονός ότι όπου ψηφίζουμε για περιφερειακές και δημοτικές και ΔΕΝ υπάρχει δημοτικός συνδυασμός της χρυσής αυγής(υποψήφιος δήμαρχος κ δημοτικοί σύμβουλοι) ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΩΤΟ-ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ της αρεσκείας μας ενώ για περιφεριάρχη υπάρχουν υποψήφιοι χρυσαυγίτες ΚΑΙ στις 13 περιφέρειες όποτε αναμένουμε πόσοι από τους 13 όχι αν θα περάσουν στον β γύρο αλλά με τι ποσοστό.

Η συμμετοχή στις περιφερειακές(για περιφεριάρχες=πρώην νομάρχες) και ευρωεκλογές υπολογίζω ότι θα κυμανθεί κοντά στο 70%(άρα η αποχή στο 30%)

Εφόσον ΔΕΝ ψηφίσουμε κανέναν αλλο υποψήφιο δήμαρχο ή δημοτικό σύμβουλο στους δήμους που δεν θα υπάρχει αντίστοιχος της χρυσής αυγής θα "κατεβάσουμε" την συμμετοχή(τα έγκυρα ψηφοδέλτια) ίσως και κάτω από το 50%

Για αυτό και σε αρκετούς από εμάς υπάρχουν κάποιοι "και καλά ανεξάρτητοι" υποψήφιοι δήμαρχοι που μας πλευρίζουν με το σκεπτικό "..εντάξει ψήφισε ελληνική αυγή για περιφεριάρχη αλλά για δήμαρχο ψήφισε εμένα αφού δεν κατεβάζει δήμαρχο σε εμάς η χρυσή αυγή.."
Το πιάσατε έτσι;