ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/4/14

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ!


Τα τσοντοκάναλα συνεχίζουν να εμπλέκουν τους δύο δράστες της δολοφονίας του πακιστανού με την Χρυσή Αυγή αποκρύπτοντας πως ΗΔΗ από το Δεκέμβρη υπάρχει  βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου το οποίο αναγνωρίζει πως δεν υπάρχει ουδεμία σχέση της Χρυσής Αυγής με τους δράστες!!!

Συγκεκριμένα το δικαστικό συμβούλιο συνεδρίασε τον περασμένο Δεκέμβριο ως προς τα αν πρέπει να επιβληθεί προφυλάκιση στους δυο δράστες για εμπλοκή σε "εγκληματική οργάνωση", οι οποίοι έδωσαν πολύωρες απολογίες στις δικαστικές λειτουργούς της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Οι δικαστές του Συμβουλίου έκριναν πως ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ... "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Και πώς να προκύψουν αφού οι εν λόγω κατηγορούμενοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή και δεν υφίσταται καμία εγκληματική οργάνωση, παρά μόνο στα όνειρα των σκευωρών!

Εντούτοις, τα τσοντοκάναλα όπως βλέπετε και στο Άνωθεν Βίντεο, συνεχίζουν να αποκρύπτουν το Βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου και να λασπολογούν σκοπίμως και εν γνώσιν τους και να εμπλέκουν τους δράστες με την ΧΑ αν και έχει ήδη όπως διαβάσατε αποφανθεί η δικαιοσύνη πως δεν έχουν αυτοί ουδεμία σχέση με τη ΧΑ ούτε καν υπάρχουν απλές ενδείξεις συμμετοχής και σχέση με το κόμμα!!!!!

 Επαναλαμβάνουμε: είναι θέμα χρόνου να καταπέσει πλήρως το σαθρό κατηγορητήριο, να λάμψει η Αλήθεια και οι μηχανορράφοι συκοφάντες και λασπολόγοι να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης!

2 σχόλια :

Va είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ» .ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ; ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΟΙ «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ» ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ

http://cretanpatriot.wordpress.com/2014/04/20/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84/

ellhnas26 είπε...

Tα 5.000 της εγγύησης είναι περίπου ο μισός μισθός ενός βουλευτη. Είναι απαράδεκτο το οτι βρέθηκε στη φυλακη αυτό το παληκάρι έστω και για μια μέρα. Κι αφήστε αυτά τα περι κινδύνου δικάστικής εμπλοκής σε περίπτωση ανάληψης πρωτοβουλίας απο το κόμμα. Ας έκαναν έστω ανεπίσημα ή ανώνυμα. Μεγάλο φαουλ κατ εμε. Όπως επίσης το οτι στο sait και στις εκδηλώσεις μόνιμα αναφέρονται στους φυλακισμένους βουλευτές. 29 συναγωνιστές είναι προφυλακισμένοι στα "δημοκρατικά" κάτεργα και ενώ οι 23 εξ αυτών είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση ουδείς αναφέρεται σ αυτούς λες και δεν υπάρχουν!!!!! (Μόνη φωτεινή εξαίρεση η σύντροφος του Ι. Λαγού στο σύντομο χαιρετισμό της κατα την 1η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην τοπική Αθηνών)