ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/4/14

Φορτώνουν παράνομα τα νησιά με αλλοδαπούς ψηφοφόρους για να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα!

Μετά τα κρούσματα παράνομων μεταδημοτεύσεων αλλοδαπών που συνέβη στην Νίσυρο το 2010, παρακολουθήσαμε την έκδοση των εκλογικών καταλόγων σε όλα τα νησιά. Και ΠΑΛΙ στο συγκεκριμένο νησί διαπιστώσαμε, το «φύτεμα» νέων αλλοδαπών ώστε να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.
 
Ευτυχώς οι Νισύριοι , αντέδρασαν έγκαιρα με καταγγελίες στο Πρωτοδικείο Κω, και η υπόθεση δικάστηκε στις 10/4.

Το τοπικό πολιτικό σύστημα πνέει τα Λοίσθια και χρησιμοποιεί οτιδήποτε για να σώσει το τομάρι του. Προσπαθεί με τέτοιες μεθοδεύσεις να επιβιώσει βλέποντας ότι οι Νησιώτες του έχουν γυρίσει την πλάτη. Το καινούριο «πάτημα» είναι μια Ευρωπαϊκή οδηγία που επιτρέπει την ψήφο σε αλλοδαπούς πολίτες της Ευρωπαϊκής ένωσης να ψηφίζουν στις τοπικές εκλογές. Αυτό όμως κατοχυρώνεται ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν στην περιοχή του συγκεκριμένου οργανισμού τοπικής αυτοδιοικήσεως της Ελληνικής Επικράτειας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, δηλαδή το κέντρο των βιοτικών δραστηριοτήτων τους.

Στην Νίσυρο διαπιστώσαμε ότι η εγγραφή των κοινοτικών αλλοδαπών έγινε χωρίς να προσκομισθεί εκ μέρους τους κάποιο έγγραφο ή δικαιολογητικό από το οποίο να προκύπτει η μόνιμη κατοικία τους στο Δήμο Νισύρου, η σχετική δε βεβαίωση του δημάρχου ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής εκδόθηκε χωρίς να προσκομισθεί τέτοιο δικαιολογητικό.

Πρόκειται για ένα κόλπο του σαθρού παλαιοκομματικού  πολιτικού συστήματος των Νησιών μας που είχε ξαναχρησιμοποιηθεί και παλαιοτέρα και θα χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον.

Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα των Νισύριων συμπολιτών μας και ας καταγγείλουμε ότι παρόμοιο εντοπίζουμε, γιατί στο τέλος, άλλο συνδυασμό  θα ψηφίσει ο Λαός για το συμφέρον του και  άλλος τελικά θα μας κάτσει στον σβέρκο!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ  ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΖΗΤΑΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΏΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. "ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΥΛΗΔΕΣ", "ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ" Ή "ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΞΑΝΘΟΥΛΗΔΕΣ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΧΑΡΤΙΑ, ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ, ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. (ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΟΙ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΜ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. 

2 σχόλια :

Va είπε...

Και οι μη εθνικιστές στην ουσία ελληνόφωνοι αλλοδαποί είναι Ιματζινέ. Ξεχνάς ότι ένα από τα συνθήματα τους ήταν το "είμαστε όλοι Πακιστανοί;"

asepites είπε...

Να δωθεί μεγάλη έκταση στο γεγονός ότι όπου ψηφίζουμε για περιφερειακές και δημοτικές και ΔΕΝ υπάρχει δημοτικός συνδυασμός της χρυσής αυγής(υποψήφιος δήμαρχος κ δημοτικοί σύμβουλοι) ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΩΤΟ-ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ της αρεσκείας μας ενώ για περιφεριάρχη υπάρχουν υποψήφιοι χρυσαυγίτες ΚΑΙ στις 13 περιφέρειες όποτε αναμένουμε πόσοι από τους 13 όχι αν θα περάσουν στον β γύρο αλλά με τι ποσοστό.