ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/4/14

Πρώτος ο Κασιδιάρης στην δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για το Δήμο της Αθήνας!!

Φυσικά η μόνη που χρήζει πραγματικά σχολιασμού είναι η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η οποία δείχνει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα». Πρώτος στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων είναι ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης με 22,8%, ενώ δεύτερος έρχεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με 19,9%. Τρίτος και καταϊδρωμένος έρχεται αυτός που οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να εμφανίσουν ως… πρώτο, με 14,2%. Ακολούθως έχουμε τους δύο υποψηφίους της ΝΔ, οι οποίοι καταποντίζονται με 12,1% και 10% αντίστοιχα.

 Στο δεύτερο γύρο παρά την προσπάθεια των υποψηφίων του «συνταγματικού τόξου» για συσπείρωση εναντίον της Χρυσής Αυγής, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού σε περίπτωση δεύτερου γύρου, η «Ελληνική Αυγή» θα λάβει, όπως απάντησαν οι εκλογείς, 26,9%, όντας πάλι πρώτη, έναντι μόλις 21,9% του Σακελλαρίδη.

Στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του Πρετεντέρη, φαίνεται έκδηλα η προσπάθεια του καθεστώτος να… αναστήσει τον Καμίνη και να τον ανεβάσει από την ανυπαρξία. Για να αντιληφθούμε την διαφορά και το πόσο το καθεστώς προσπαθεί να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα, στην δημοσκόπηση αυτή τα ποσοστά της «Ελληνικής Αυγής» είναι μόλις 9%, τα άκυρα - λευκά 5% και οι αναποφάσιστοι 18%....!!!!. Οι Πρετεντέρηδες θα γίνουν ρεζίλι των σκυλιών το Μάιο. Όμως ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Και στις διπλές εκλογές του 2012 είχαν γίνει ρεζίλι. Τώρα θα ντραπούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια :