ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

30/4/14

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΕΙΝΑΙ.....

..Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους επιτέλους. Κάποιοι ηλίθιοι και παντελώς άσχετοι, ρίχνουν ευθύνες σε όλους τους άλλους και στον Δήμαρχο Ελληνικού που δεν με ενδιαφέρει καθόλου εάν είναι συριζαίος. Την "αγάπη" μου για τους συριζαίους, την ξέρουν και οι πέτρες. Εμένα με ενδιέφερε πάντοτε να είμαι δίκαιος άνθρωπος. Ο Δήμαρχος θα ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του 13χρονου εάν είχε δώσει άδεια λειτουργίας σε αυτό το αυτοσχέδιο Λούνα Παρκ. Εγώ ακούω από τα κανάλια πως αυτό το Λούνα Πάρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια του Δήμου συνεπώς η αρμοδιότητα για τον έλεγχο της παράνομης λειτουργίας ανήκει στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ειδικά από τη στιγμή που όλες οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας έχουν μετατεθεί στην  Αστυνομία από τη στιγμή που η Δημοτική Αστυνομία έχει πάψει να υπάρχει.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΕΙΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ! 

Παράδειγμα παντελούς και προκλητικότατης αστυνομικής αδιαφορίας μη πω "προστασίας", εν γνώσιν μας είναι η παράνομη λειτουργία επί 4 συναπτά έτη μπουρδελομάγαζου αφρικανών στην οδό Ιωάννου Δροσοπούλου 183 το οποίο πολύ περιέργως δεν τολμάει να αγγίξει η Αστυνομία και όχι μόνο. Για το θέμα αυτό έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως ΕΔΩ αλλά το μπουρδελομάγαζο των αφρικανών συνεχίζει να λειτουργεί ανέγγιχτο παρά τις 600 και πλέον γραπτές και προφορικές καταγγελίες στην Αστυνομία και το Δήμο Αθηναίων ο οποίος και αυτός βέβαια τόσο καιρό δεν έκανε απολύτως τίποτα ουσιαστικό με την Δημοτική Αστυνομία που μέχρι πριν ένα χρόνο κατείχε... 

13 σχόλια :

gianniotis είπε...

Διαφωνώ αγαπητέ μου φίλε.
Η αρμοδιότητα της χορήγησης αδείας ιδρύσεως και λειτουργίας καταστημάτων κλπ συναφών κέντρων διασκεδάσεων κοκ, έχει περάσει στους Δήμους προ ετών.
Ο έλεγχος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (μεταξύ αυτών και τα μπουρδελομάγαζα) - όπως αναφέρεις - ανήκει στην αστυνομία.
Εν προκειμένω (και επειδή έχω ασχοληθεί) για την έκδοση ενός υπαίθριου λούνα παρκ απαιτούνται τουλάχιστον 20 δικαιολογητικά και από διαφορετικούς φορείς. Ακόμα και για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση απαιτείται ειδική άδεια από την ΔΕΗ η οποία εγκαθιστά προς τούτο και ειδικό καταμετρητή.
Όσο για τις προδιαγραφές ενός εκάστου παιχνιδιού απαιτείται ειδική έγκριση ακόμη και στην τοποθεσία που θα τοποθετηθεί το κάθε ένα εξ αυτών.
Αν μιλούσαμε για έλεγχο περί ΓΟΚ κλπ. τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Όσο για την αστυνομία, - σχήμα λόγου - αυτή δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις κούνιες από την τσουλήθρα, πόσο μάλλον να κάνει έλεγχο στις διατομές των μετάλλων που συγκρατούν τις κούνιες λ.χ.

Καλό μήνα
gianniotis

Έλληνας εργάτης είπε...

μια χαρά τα λέει ο μπλογκερ αγαπητέ μπατσολάγνε . Που αμα πει κανείς κάτι για τους κωλόμπατσους , πραιτωριανούς αμέσως γίνεστε συνήγοροι τους . Άιντε ...

gianniotis είπε...

Δεν με εκπλήσσει το τηλεγράφημά σου αγαπητέ "Έλληνα εργάτη" και ούτε πρόκειται να πιάσω κουβέντα μαζί σου, γι' αυτό άσε κατά μέρος τους "κωλόμπατσους" στην τύχη τους και τρέξε να υποστηρίξεις τα "ορφανά" ασπόνδυλα.
Με εκπλήσσει ο διαχειριστής του ιστολογίου που εν γνώσει του ανέβασε αυτό το υβριστικό για μένα λογίδριο.

Τον ευχαριστώ θερμά.
gianniotis

ΥΓ: Οποία ειρωνεία! Κάποτε στάθηκα στο πλευρό του και διέγραψα φίλους για πάρτη του.

-=IMAGINOS=- είπε...

Φίλε Γιαννιώτη, δημοσιεύω όλα τα μηνύματα εκτός από αυτά που εκθέτουν προσωπικά δεδομένα και που είναι άκρως υβριστικά. Το "μπατσολάγνος" είναι στα πλαίσια του διαλόγου έστω και του έντονου κατά τη γνώμη μου και στα όρια της ύβρεως. Εάν δεν το δημοσίευα θα με κατηγορούσε ο αποστολέας για φίμωση. Ήταν στο όριο της δημοσίευσης και μη. Εάν νιώθεις πως σε έβρισε μπορείς να του απαντήσεις.

Επί του θέματος τώρα αγαπητέ φίλε, εσύ αναφέρεις το τι χρειάζεται για να πάρει ένα Λούνα Παρκ άδεια λειτουργίας. Αυτό δεν μας ενδιαφέρει εν προκειμένω διότι το Λούνα Παρκ δεν είχε καν άδεια λειτουργίας, συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη ο Δήμος. Εάν ο Δήμος είχε παραχωρήσει άδεια λειτουργία ενώ υπήρχαν πλημμέλειες, τότε θα είχε ευθύνη. Η Αστυνομία και ειδικά από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχει δημοτική Αστυνομία, είναι η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη πλέον για τον ποινικό καταλογισμό, τον έλεγχο και την σφράγιση επιχειρήσεων που λειτουργούν παράνομα και χωρίς ποτέ να είχαν λάβει άδεια λειτουργίας. Γνωρίζω το θέμα άριστα όπως και τον ισχύοντα νόμο ειδικά μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο Αστυνομία μάλιστα χρησιμοποιεί αστείες υπεκφυγές ώστε να μην ασχολείται με τέτοια ζητήματα, όπως ότι το Υπουργείο ακόμα δεν τους έχει δώσει την εγκύκλιο εφαρμογής του νόμου και ειδικότερα το πως θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στην δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ευτυχώς υπάρχουν κάποια ελάχιστα Α.Τ. τουλάχιστον στην Αθήνα που γνωρίζω, τα οποία δεν επικαλούνται τέτοιες τέτοιες γελοίες δικαιολογίες αλλά προσπαθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

gianniotis είπε...

Μία γραμμή, τρία "κοσμητικά" και συ μου απαντάς αγαπητέ μου =IMAGINOS= ότι: "Εάν νιώθεις πως σε έβρισε μπορείς να του απαντήσεις".
Όχι φίλε μου, ΔΕΝ θα του απαντήσω. Το δήλωσα άλλωστε εξ αρχής ότι δεν συνομιλώ με πεζοδρομιακά άτομα αλλά ούτε και με άτομα που κάνουν αναστροφή της πεπτικής τους λειτουργίας επί της οθόνης.
Περίμενα να με σεβαστείς όπως ακριβώς σε σεβάστηκα κι' εγώ.
Άλλωστε πού ξέρεις; Μπορεί να είμαι ο ίδιος "κωλόμπατσος" ή "μπατσολάγνος" ή "πραιτωριανός", ή τέλος πάντων συνήγορος όλων αυτών.
Πάντως σ' ευχαριστώ για την "στήριξη" ασχέτως αν κατάλαβες ή όχι ότι το συγκεκριμένο ασπόνδυλο που "φιλοξένησες" έβγαλε χολή πάνω σε δικό μου σχόλιο.
" Ήταν στο όριο της δημοσίευσης και μη". Παρά ταύτα εσύ προτίμησες να μη "φιμώσεις" τον Έλληνα(;) εργάτη, παρότι λεκτικά κινείται στο ...όριο!

Game over
gianniotis

Έλληνας εργάτης είπε...

ο Γιαννιώτης, ακροδεξιός μπατσολάγνος , υποστηρικτής των σωμάτων ασφαλείας του Σαμαρα και του Δένδια , των πραιτωριανών που συνέλλαβαν με αστειες δικαιολογιες τόσους πατριώτες , που αφαίρεσαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα απο τους 2 νέους στο Ηράκλειο ωστε οι φονιάδες των μυστικών υπηρεσιών να τους γαζώσουν ΜΠΗΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ. Tις ασυναρτησίες σου για "ορφανά" αλλού λοιπόν. Τράβα να ξυστείς στην γκλίτσα του Δένδια . Θα φύγετε όλοι εσείς που υποστηρίζετε τους μπάτσους απο τον Πατριωτισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Ο BLOGER ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΠΟΙΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ? ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΕΚΑΝΕΣ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ.

-=IMAGINOS=- είπε...

3 Μαΐου 2014 - 12:11 μ.μ. ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο. Τον Γιαννιώτη τον εκτιμώ τον άνθρωπο και αυτό δεν αλλάζει ούτε έχει αλλάξει. Εγώ είχα πάντα ανοικτά τα σχόλια εδώ μέσα και ας έβριζαν χυδαία. Αναγκάστηκα να τα κλείσω μόνο για δύο συγκεκριμένες καπότες που χρήζουν θεραπείας στον Δαφνί. Εμένα δεν με πειράζουν οι ύβρεις γιατί αυτές χαρακτηρίζουν αυτούς που τις λένε. Απειλές όμως δεν σηκώνω. Γιαυτό υπάρχει η προέγκριση και μόνο. Χαλαρώστε σας λέω.

Έλληνας εργατης είπε...

α δηλαδή είναι θεραπεία προς πάσαν νόσον το να λες υπερ της ΧΑ ! Αυτό είναι αρκετό για να μην τα ακούσει ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ! Ετσι νομίζετε ε ?
Ασχολείται με τον δημαρχο του Ελληνικού απλά απο πόρωση και ταυτίζεται με τον Άδωνι που βγηκε χθες στον ΣΚΑΙ. Ο Γιαννιώτης , ακροδεξιός ως το μεδούλι , μπατσολάγνος , υποστηρικτής του στρατού κατοχης ,που έκανε αβαβα τον ρόλο της σιχαμένης ΔΙΑΣ στον φόνο των 2 νέων παιδιών λύσσαξε μολις ο μπλογκερ τα έχωσε όπως έπρεπε στους κωλομπατσους. Αγνοεί τις μάχες του δημαρχου για να μην ξεπουληθει το Αεροδρομιο και το οτι γι αυτο του γινεται πόλεμος. Άμεση απομόνωση κάθε ακροδεξιού στοιχείου τύπου Γιαννιώτης .

gianniotis είπε...

Δεν περίμενα να γίνει σήριαλ...
Είπαμε, game over.

1) Τον "προοδευτικό" Έλληνα(;) προλετάριο τον έχω χεσμένο.

2)Τον/την "Ο/Η Ανώνυμος είπε...3 Μαΐου 2014 - 12:11 μ.μ." τον ευχαριστώ θερμά.

3)Όσο για τον "IMAGINOS", ένας φίλος λιγότερος.

Απλά πράματα...

gianniotis

-=IMAGINOS=- είπε...

Ούτε εγώ περίμενα να γίνει σήριαλ. Φίλε Γιαννιώτη όπως νομίζεις, κανένα πρόβλημα. Για μένα πάντως δεν αλλάζει κάτι ως προς την διαδικτυακή φιλία που είχαμε. Εξακολουθώ να πιστεύω πως κάνεις την τρίχα, τριχιά δυστυχώς. Να είσαι καλά.

gianniotis είπε...

Αγαπητέ φίλε "IMAGINOS"

Κατ' αρχάς να σου ζητήσω συγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση που σου προκάλεσα λόγω των απανωτών σχολίων.

Δεν ήταν στις προθέσεις μου, αλλά ούτε και έκανα όπως λες την τρίχα τριχιά, καίτοι προκλήθηκα πολλάκις.

Έχω μάθει να σέβομαι τους χώρους που φιλοξενούν τις όποιες απόψεις μου και δέχομαι αναντίρρητα την οποιαδήποτε κριτική. Όχι όμως την ύβρη.

Κάποιοι, δυστυχώς, στερούνται της νοητικής ικανότητος να αντιληφθούν την διαφορά μεταξύ κριτικής και ύβρεως.

Οι κακές συγκυρίες ή έστω οι ατυχείς συμπτώσεις με έφεραν αντιμέτωπο με αναγνώστη σου - σχολιαστή μειωμένου καταλογισμού και αγνώστου συνομοταξίας.

Γνωριζόμαστε από παλιά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να διαταραχθούν οι διαδικτυακές μας σχέσεις, λόγω εισβολής παρασιτικών στοιχείων στο ιστολόγιό σου.

Όμως... (επίτρεψέ μου τον πληθυντικό), κάποιοι μάς είδαν αλευρωμένους και μας νόμισαν για μυλωνάδες.

Κάποια χαμένα κορμιά με τρύπιες κουκούλες ίσα ίσα για να μπορούν να βλέπουν (αν αυτό είναι εφικτό) και να βγάζουν την τσίμπλα τους νόμισαν ότι μέσα απ' την ανωνυμία θα μπορούσαν να απομονώσουν ή και να φιμώσουν πατριωτικά ιστολόγια δίδοντας παράλληλα και την ανάλογη "εντολή" προς τούτο. Σε ποιούς;

Οποία ξεφτίλα!

Δεν θα σε κουράσω περισσότερο.
Έχω δει και στο δικό μου ιστολόγιο κατά το παρελθόν παρασιτικά φαινόμενα και για τους ιδίους ακριβώς λόγους με σένα έχω εγκαταστήσει κι' εγώ ον έλεγχο των σχολίων.

Καλό είναι όμως να μάθουν κάποια περιφερόμενα νούμερα, πως ο gianniotis ΔΕΝ πτοείται από "κοσμητικά" του τύπου: "ακροδεξιός, μπατσολάγνος, κλπ και πως τα πάντα δεν κινούνται γύρω από την αφεντιά τους.

Καλό Σαβ/κο

gianniotis

ΥΓ: Θα σου σταλεί νέο αίτημα...

-=IMAGINOS=- είπε...

Αγαπητέ φίλε Γιαννιώτη, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Φυσικά και θα γίνει το αίτημα αποδεχτό με χαρά.