ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/4/14

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΣΟΛΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA...

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν γουστάρω τους ΧΑυγητες αλλά μπορώ να τους αναγνωρίσω ότι έχουν κτίσει έναν μύθο πίσω από την δράση τους . Ένας μύθος που έχει τα θετικά στοιχεία που ελκύουν τα κορόιδα που θέλουν να τους ψηφίσουν και από την άλλη ο μύθος αυτός έχει δημιουργήσει πολλαπλά εγκεφαλικά σε όλους τους αριστερούς, αναρχικούς που τους έχει καρφωθεί η ιδέα ότι είναι εγκληματίες και δολοφόνοι! Έχει ¨πλάκα¨ όλη αυτή η ιστορία να δούμε που θα καταλήξει ,,

Va είπε...

17 Απριλίου 2014 - 1:02 π.μ.
Μόνο κορόιδα δεν είναι οι χρυσαυγίτες το αντίθετο μάλιστα κορόιδα είναι όσοι δεν τους γουστάρουν όπως είναι οι ελαφροδεξιούληδες της Ν.Δ του τηλεκόμματος ΛΑΟΣ και όλων των δήθεν πατριωτικών αποκομμάτων και φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι του ανθελληνικού τόξου, κλεφτοΠΑΣΟΚΙΑ-ελιές-φραπελιές, Καζανάκηδες, την νέα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ, της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ένοχης) των χριστιανοκάπηλων, και όλοι οι υπόλοιποι μεταξύ αυτών και το ΠΟΤΑΜΙ (το ΜΕΓΚΑ). Και τα πολλαπλά εγκεφαλικά δεν τα έπαθαν μόνο οι αριστεροί αλλά όλος ο προσκυνημένος στην αριστερά ελαφροδεξιός χώρος (Ν.Δ, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ και όλοι οι λοιποί πατριώτες της φακής).

psy είπε...

Mπινελίκια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ
https://www.youtube.com/watch?v=Sx5VkenEGmw