ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/3/14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ TOY ΚΚΕ ΠΟΥ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!!!

Ο ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

Η πληροφορία-σοκ μας ήρθε από αστυνομικές πηγές επειδή ακριβώς ο διασυρμός που έχει υποστεί η ΕΛΑΣ είναι απίστευτος και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιδράσει! Ο Πουλικόγιαννης είναι ένα σημαίνον στέλεχος του ΚΚΕ ενεργεί τραμπούκικα και γρονθοκοπεί πισώπλατα αστυνομικό! Αντί να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο δεν κινείται καμία διαδικασία σε βάρος του! Ο κ. Δένδιας παρέχει πλήρη προστασία στον Πουλικόγιαννη, τον άνθρωπο που έπρεπε ήδη να βρίσκεται κρατούμενος στο αυτόφωρο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν οι αστυνομικές αρχές, ο λόγος που τυγχάνει ασυλίας είναι ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής. Εάν λοιπόν οδηγείτο στο Αυτόφωρο και καταδικαζόταν (που θα καταδικαζόταν γιατί φαίνεται στο βίντεο να γρονθοκοπεί πισώπλατα αστυνομικό και μάλιστα απρόκλητα, αυτομάτως θα εθεωρείτο αναξιόπιστος μάρτυρας και θα "καιγόταν" ένα ακόμα χαρτί κατά της Χρυσής Αυγής! 

Εάν δεν είναι έτσι καλούμε τον κ. Δένδια να το διαψεύσει. Είναι ή δεν είναι κύριε Υπουργέ μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χ.Α. ο Πουλικόγιαννης; Και γι' αυτό τον λόγο δεν τον συλλαμβάνετε; Ντροπή και Αίσχος! Θα έπρεπε ήδη να έχετε παραιτηθεί. 

ΠΗΓΗ;  http://indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :