ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/3/14

ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛIΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΟΤΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Διαβάστε την καταγγελία: 

 “Σε ένα από τα πολυδιαφημιζόμενα καρναβάλια της χώρας μας το Τυρναβίτικο καρναβάλι συνέβη το εξής σήμερα. Το άρμα της κοινότητας Δαμασίου ήταν ένα τεράστιο κλουβί με πολλές μπάλες άχυρο, και πολλές κότες., Όταν άναψε το κέφι των καρναβαλιστών άρχισαν να πετάνε στον κόσμο άχυρα και έγινε ένας χαμός. Το χειρότερο και κατακριτέο ήταν ότι ξεκίνησαν να πετάνε τις κότες στον αέρα να πέφτουν με δύναμη κάτω και μετά να τις κλοτσάνε και να τις πατάνε μπροστά στα μικρά παιδιά που ήρθαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Τραγικός απολογισμός όλες οι κότες ποδοπατήθηκαν. Ντροπή τους. Π.Θ.”

1 σχόλιο :

PIT PITIDHS είπε...

Τι να περιμενει κανεις από ανθρώπους που κάθε χρονο γιορταζουν την γιορτη του.... πουτσου? Καλα το λενε πολύ και τους παρεξηγώ ότι η ελλαδα είναι από τη λαμια και κατω.