ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/3/14

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ ΝΑ ΚΛΕΙΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΠΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!


“Παρουσιάστηκαν χθες για ακόμη μια φορά, από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου που διακινούν στοιχεία της δικογραφίας στα ΜΜΕ και διαρρέουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, δήθεν συγκλονιστικά νέα ντοκουμέντα που “καίνε” την Χρυσή Αυγή.

Η αλήθεια είναι ότι τα νέα “ντοκουμέντα” περιλαμβάνουν για ακόμη μια φορά φωτογραφίες από το διαδίκτυο, αλλά και στελέχη της ΝΔ που χαιρετούν ναζιστικά.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που παρουσιάστηκε κάποιοι να χαιρετούν ναζιστικά πίσω από έναν που έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης βρίσκεται ο στενός συνεργάτης και διορισμένος μετακλητός υπάλληλος του Νεοδημοκράτη αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη”.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της Βουλής, παραδέχθηκε ότι έχει συνεργάτη με αυτό το όνομα, ωστόσο δήλωσε άγνοια για όσα του καταλογίζονται και αργότερα θα τοποθετηθεί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά: “Δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της Χρυσής Αυγής γι΄ αυτό παρουσιάζονται διαρκώς χαλκευμένα και ψευδή στοιχεία όπως αυτή η φωτογραφία που προβλήθηκε χθες και σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Μιλήσατε για Χρυσαυγίτες που χαιρετούν ναζιστικά, ενώ εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα μέλος της Νέας Δημοκρατίας και όχι οποιοδήποτε μέλος, αλλά τον οδηγό και προσωπικό συνοδό του αντιπροέδρου της Βουλής Τραγάκη, διορισμένο μετακλητό υπάλληλο που τον έχουμε δει όλοι δεκάδες φορές να περιφέρεται στη Βουλή. Εδώ λοιπόν τα στοιχεία καίνε την Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία είναι η εγκληματική ναζιστική οργάνωση που αναφέρετε και βέβαια πρέπει να κληθεί σε ανάκριση και ο Τραγάκης και ο Σαμαράς.”