ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/3/14

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΣΟΥΜΠΙΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ;;;


Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας! 

Αυτός ο κύριος παρουσίασε το ΠΟΤΑΜΙ τάχα σχεδόν δεύτερο κόμμα και αυτή την καταφανέστατα μαφιόζικη ψευτοσκόπηση την έπαιξαν όλα τα κανάλια των νταβατζήδων προσπαθώντας να χαλιναγωγήσουν με κουτόχορτο τους πολίτες!!!

Το παράκαναν. Ξέραμε ότι ήταν αυθάδεις και θρασύτατα ασυνείδητοι. Τώρα αντιληφθήκαμε ότι είναι και μαφιόζοι. Και επικίνδυνοι. Όλοι εκείνοι που φιλοξενούν αντιεπιστημονικές, αντιδεοντολογικές και ανήθικες σφυγμομετρικές έρευνες που εκ του πονηρού σπρώχνουν στην άβυσσο τον πολίτη με κατευθυνόμενα νούμερα και πλασματικά εργαλεία, δημιουργώντας κλίμα μη σεβόμενοι τον ρόλο τους στην πανεπιστημιακή κοινότητα. 

Η υπόθεση με τα ποτάμια, τα ρυάκια και τους καταρράκτες τελικά έχει εκτός από πλάκα και μυρωδιά Καμόρας. Ο βαλτός δήθεν γόης του συστήματος που μεταβάλλεται σε βάλτο, για να μας σώσει. Ένα ακόμα ερμαφρόδιτο πολιτικό σχήμα - κομματίδιο που μια νύχτα ξύπνησε όταν του χτύπησαν την πόρτα οι νταβατζήδες για να αρπάξει κι άλλους αγνούς και εξαπατημένους που τους τα πήραν όλα οι κλέφτες και οι λωποδύτες που κατέστρεψαν την πατρίδα μας.

Κατευθύνουν τους ραγιάδες στα “βολικά σχήματα” με την δικαιοσύνη απλώς να παρατηρεί!!!

Προχθές λοιπόν αναρωτηθήκαμε για την “δημοσκόπηση” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έδινε στο Ποτάμι το ιλιγγιώδες ποσοστό του 13%! 

Ρωτήσαμε ευθέως γιατί αυτή η δημοσκόπηση είναι ανυπόγραφη, και γιατί δεν έχει αναρτηθεί καν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου… ούτε έχει καν ανακοινωθεί!

Την απάντηση την έδωσε το “Μακελειό” με μία αποκάλυψη που πρέπει να απασχολήσει πλέον την δικαιοσύνη.

“Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.

Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από προχθες τον γύρο του διαδικτύου και όλων των ΜΜΕ που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη”.

Δείτε τώρα προγενέστερη έρευνα του Βήματος για την Χρυσή Αυγή που αποδεικνύει τη συμμετοχή του Μαραντζίδη στις "δημοσκοπήσεις" του πανεπιστήμιου Μακεδονίας βεβαίως – βεβαίως…
 ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ...

ΠΗΓΗ MAKELEIO.GR

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

O Nίκος Μαραντζίδης εγγονός στελέχους του ΚΚΕ τό παίζει φιλελεύθερος,δηλαδή νεοταξίτης γι΄αυτό κι είναι τακτικός αρθρογράφος στην Καθημερινή των Αλαφούζων.Την υπογραφή του την συναντάμε σε κείμενα υπέρ των βομβαρδισμών κατά της Σερβίας και υπέρ του σχεδίου Ανάν.
Χαρακτηριστικός τύπος γραικύλου.