ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/3/14

Βαλλιανάτος: «Ο Κασιδιάρης θα βγει πρώτος στον Α’ γύρο και θα στηρίξω όποιον είναι απέναντι του στον Β'»

Ο Βαλλιανάτος ζει στο κέντρο της Αθήνας και κυκλοφορεί. Γνωρίζει πολύ καλά ποιος έρχεται πρώτος ασχέτως το τι λένε οι δημοσκοπήσεις των νταβατζήδων.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», είπε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα βγει πρώτος στη Α' Κυριακή των εκλογών και θα στηρίξει οποιονδήποτε στον Β’ γύρο που θα είναι αντίπαλος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Μάλιστα χαρακτήρισε «ανοησίες» τα γκάλοπ που εμφανίζουν τα ΜΜΕ...

Βέβαια του Βαλλιανάτου του ξεφεύγει κάτι σημαντικό. Δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος στην Αθήνα γιατί ο Κασιδιάρης θα έχει εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων από τον πρώτο γύρο. Στον πρώτο γύρο απαιτείται το 42% των ψήφων, ο Κασιδιάρης θα κερδίσει με πολύ πάνω από το 42% και προσωπικά το υπολογίζω γύρω στο 48%. Εάν μάλιστα τον προφυλακίσουν τότε θα εκλεγεί με πάνω από 65%.  Για όσους δυσανασχετούν με αυτά, ξυδάκι. Ο Μάης είναι κοντά. Να προμηθευτούν από τώρα με Λεξοτανίλ. 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

imagine ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο 42% ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ 50%

-=IMAGINOS=- είπε...

Άστα πουλάκι μου. Μιλάς με επιστήμονα. Διάβασε εδώ από το υπουργείο Εσωτερικών το τι ισχύει στον εκλογικό νόμο: http://www.ypes.gr/el/Elections/CityElections/CityElections/EncyclicalCityElections/ElectionSystem/

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

1. Γενικά

Με το ν. 3434/2006 (Α’ 21), οι διατάξεις του οποίου έχουν ήδη ενσωματωθεί στο νέο ΔΚΚ, αλλάζει από τις φετινές εκλογές το εκλογικό σύστημα για την εκλογή των δημοτικών αρχών. Σε όλους πλέον τους Δήμους, ανεξαρτήτως πληθυσμού, ως επιτυχών θεωρείται ο συνδυασμός που πλειοψήφησε με ποσοστό τουλάχιστον 42% του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων. Αν κανένας συνδυασμός δεν συγκεντρώσει αυτή την πλειοψηφία, τότε η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται την επόμενη Κυριακή μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.