ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/3/14

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ".....ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

2 σχόλια :

asepites είπε...

Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω(σαν π.αο.κ.τσής) για την υποτιθέμενη δεξιά προτίμηση των αρειανών.Γιατί αυτό θα προσπαθήσουν να πουν για να δικαιολογηθούν κάποια αριστεροφασιστοσούργελα εδώ πάνω.

Συντηρητική η θεσσαλονίκη ακουγα να λένε αριστεροαναρχικοί που είναι και π.α.ο.κ. Γιατί ρε παιδιά το λέτε τους έλεγα;Γιατί ψηφίζει ψωμιάδη μου λέγανε.Όπως μου λέγανε ότι οι αρειανοί είναι κυρίως δεξιοί.
Όταν βέβαια τους έλεγα ότι η ν.δ. πάντα είχε περισσότερους ψηφοφόρους άρα και ο άρης περισσότερους οπαδούς(σύμφωνα με τη δική τους βλακώδη λογική) δεν μου απαντούσανε-:o)

Φυσικά και ο π.α.ο.κ. έχει τους περισσότερους οπαδούς χεχε, όπως και τους περισσότερους εθνικιστές αλλά διασπαρμένους σε πασοκ και νδ αλλά και ανένταχτους.

Τώρα όμως βλέπω ότι ο αρτέμης ματθαιόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι στον β γύρο και πλέον το πιστεύω ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της θεσσαλονίκης.Παιδιά το πιστεύω.

Vyzantio είπε...

Πολύ καλά του κάνανε οι φίλαθλοι του ΑΡΗ και μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
Έσκυψε το κεφάλι και αποχώρισε με την ουρά στα σκέλια ο Μπουτάρμπεης.