ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/3/14

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!!!

Κατά την παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος" ήρθε ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο από το μεγαλύτερο ρωσικό μέσο RT (Russia Today) το οποίο κάλυψε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα οι δημοσιογράφοι πήραν δηλώσεις από τον Ηλία Παναγιώταρο για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία. 

Η Χ.Α πήρε ανοικτά θέση υπέρ της Ρωσίας και κατά των νεοναζί της Ουκρανίας που υποστηρίζει η Δύση και τα κόμματα του αντισυνταγματικού ανθελληνικού τόξου. Επιτέλους ποια θέση έχουν τα ανθελληνικά και υποτακτικά στη Δύση κόμματα ειδικά όταν η ΧΑ βρίσκεται στο πλευρό της Ρωσίας και ο Πούτιν δείχνει έκδηλα το ενδιαφέρον και την συμπαράστασή του στην ΧΑ;;;  Ποιοι είναι οι πραγματικοί φιλοναζί και νεοναζί λοιπόν; Προφανώς και οι ψευτοδημοκράτες υπαλληλάκια της Δύσης υποστηρίζουν των ουκρανούς νεοναζί και παίρνουν εχθρική θέση κατά του Πούτιν και της Ρωσίας, επειδή αυτός "τα έχει καλά" με τη... ΧΑ και η ΧΑ με τον Πούτιν.... 

Δείτε και την συνέντευξη του Μιχαλολιάκου στο κρατικό ρωσικό δίκτυο "Φωνή της Ρωσίας" που αποδεικνύει και την συμπαράσταση του Πούτιν από την πρώτη στιγμή των προφυλακίσεων στην διωκόμενη ΧΑ http://greek.ruvr.ru/2013_12_16/255918654/

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τα καράβια των λαθρο
---------------------
Tο πρόβλημα παίρνει μία διαφορετική διάσταση καθώς, όπως αποκαλύπτεται (και μάλιστα με πρόσφατα τουρκικά δημοσιεύματα), εμπλέκονται ακόμα και τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στη διακίνηση και μεταφορά τους στην ελληνική επικράτεια.

Τα σχέδια αυτά, όπως και τη συμμετοχή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αποκάλυψε πρόσφατα ένα δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης Aksyon (τεύχος 1000, 3-9 Φεβρουαρίου 2014), όπου αποκαλύπτονταν ότι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο τουρκικό κύκλωμα στον ελληνικό χώρο. Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μία από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες,η JITEM, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την Ελλάδα. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο άρθρο, ούτε και η τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών της JITEM.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεώρησης, κάθε χρόνο περίπου 150.000 λαθρομετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Βορείου Αφρικής συγκεντρώνονται στην Τουρκία, κι εκεί, αφού τους αναλάβει η JITEM, προωθούνται βάσει συγκεκριμένων και ελεγχόμενων οδικών διαδρομών προς τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο, με τελικό προορισμό την Ελλάδα και φυσικά το αζημίωτο για τους Τούρκους. Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα άρχισε να λειτουργεί ήδη από το 1993, όταν τα πρώτα κύματα τω λαθρομεταναστών άρχισαν να φτάνουν κατά κύματα στην Τουρκία. Μετά το 2001 τα κύματα αυτά έγιναν κυριολεκτικά «χείμαρρος» που, αφού διοχετεύονται στο «κανάλι» της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, οδηγούνται με οργανωμένα γκρουπ στα δυτικά για να περάσουν στα ελληνικά νησιά και στη Θράκη με κάθε μέσο. Ένα σημαντικό στρατηγείο της JITEM που έχει την ευθύνη όσων φτάνουν στα τουρκικά παράλια του Αιγαίου για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα, έχει δημιουργηθεί στην πόλη του Αϊδινίου, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Σμύρνης. Εκεί καταστρώνονται τα τελικά σχέδια για τους λαθρομετανάστες και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για να έρθουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Aksyon.

Την ύπαρξη αυτού του στρατηγείου διακομιδής λαθρομεταναστών, καθώς και του άλλου μεγάλου στρατηγείου προώθησης λαθρομεταναστών που βρίσκεται στην Κωσταντινούπολη, έκανε γνωστή στην τουρκική επιθεώρηση ένας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της JITEM, ο οποίος φυσικά δεν αποκαλύπτει το πλήρες όνομά του, αλλά εμφανίζεται με τα αρχικά Ε.Α. Ο αξιωματικός αυτός διετέλεσε υπεύθυνος του αρχηγείου του ΑΪδινίου και σήμερα δεν ζει στην Τουρκία. Στα στρατηγεί α αυτά υπάρχει και μία μικρή βιομηχανία παραγωγής πλαστών χαρτιών, με τα οποία συχνά προμηθεύονται οι λαθρομετανάστες, φυσικά με αντίτιμο, για να τα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια όταν περάσουν τα εμπόδια και έρθουν στη χώρα μας (η οποία χαρακτηρίζεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, «ξέφραγο αμπέλι»…).

Όπως αναφέρει στις αποκαλύψεις του ο εν λόγω πρώην αξιωματικός της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, από το 2002 έχει οργανωθεί ένας από τους πιο κερδοφόρους κλάδους, και αυτός ήταν η προώθηση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που απέφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη όχι μόνο για τη JITEM, αλλά γενικότερα για την τουρκική οικονομία. Από το 2005 και μετά, δε, η επιχείρηση οργανώθηκε ακόμα καλύτερα, και όπως ομολόγησε (κι εδώ είναι το καταπληκτικό), ήταν εν γνώσει του ίδιου του Ερντογάν! Από τότε έχουν χαραχτεί συγκεκριμένοι μυστικοί οδικοί διάδρομοι από τους οποίους περνούν τα κομβόι των λαθρομεταναστών που κατά εκατοντάδες χιλιάδες προωθούνται προς τα δυτικά, με τελικό προορισμό τον «παράδεισο» Ελλάδα.

http://www.thermopilai.org/content/shedio-apoikismoy-tis-elladas

Ανώνυμος είπε...

Imaginos ποια η γνώμη σου για την ανάμειξη των Ευρωπαίων και των Αμερικάνων στην Ελλάδα; Δεν σε έχω δει να παίρνεις θέση. Είναι σοβαρά κράτη δεν μπορείς να πεις εν συγκρίσει με το δικό μας κρατίδιο, αλλά όπως βλέπεις τα τελευταία χρόνια δεν αρέσει σε κανέναν η μεταστροφή της Ελλάδας προς την Ρωσία και μάλιστα με αρχηγό τον Κ. Καραμανλή.

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. είπε...

Ποιοι ουκρανοι νεοναζι;;;......Συριζοναζι ειναι τελικα!

Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ουκρανία, Reuven Din El συναντήθηκε με τον ηγέτη του ‘υπερεθνικιστικού’ (ναζιστικού) κινήματος της Ουκρανίας, «Δεξιός Τομέας»-( Правий сектор), τον Νμίτρι Γιάρος.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ισραηλινής πρεσβείας, ο επικεφαλής του κινήματος ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις απόψεις του, σχετικά με το μέλλον της Ουκρανίας και τόνισε ότι το κίνημά του ακολουθεί μια ανεκτική πολιτική στα εθνικά θέματα.
Ο Ντμίτρι Γιάρος, πρόσθεσε, «ότι όλα τα αρνητικά φαινόμενα, ιδιαίτερα ο αντισημιτισμός, όχι μόνο δεν υποστηρίζονται από τον «Δεξιό Τομέα», αλλά περαιτέρω θα κατασταλούν με όλα τα νόμιμα μέσα.

Ο Δεξιος Τομεας λοιπον θα παταξει τον αντισημιτισμο!!!

Αχαχαχαχα.....ο Συριζοδεξιος Τομεας!