ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

28/3/14

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ ΚΡΥΦΩΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ, ΑΛΗΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΖΙΛΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ...

Τον τελευταίο καιρό συλλήβδην τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς, συνεπικουρούμενα από τις φυλλάδες των νταβατζήδων έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο ψεύδους, παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας κατά της Χρυσής Αυγής. Χθες ο ΑΝΤ1 έφτασε την βλακεία (γιατί αυτό με τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ρεπορτάζ) στο αποκορύφωμά της, παρουσιάζοντας τα... νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που "καίνε" την Χρυσή Αυγή.

 Συνεχίστηκε το ίδιο παραμύθι με το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής που αφού δεν βρέθηκε σε κρύπτες, μοναστήρια, γιάφκες και μουσεία τελικά ανακαλύφθηκε στο Google.
Ο πραγματικά γελοίος δημοσιογράφος στο χθεσινό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έδειχνε ξανά και ξανά μια φωτογραφία διαδικτύου με δεκάδες όπλα σε ένα δωμάτιο, διερωτώμενος: "Είναι κι αυτά ομοιώματα;"..

Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Αυτά τα όπλα δεν είναι ομοιώματα, είναι πιθανότατα πραγματικά από την σύλληψη και εξάλειψη συμμορίας στο εξωτερικό. Πιθανότατα είναι πραγματικά όπλα, λοιπόν, αλλά δεν είναι στην κατοχή κανενός μέλους, φίλου, οπαδού η υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.
Είναι μια εικόνα στο διαδίκτυο και τίποτα άλλο, όπως είναι και τα υπόλοιπα "αποδεικτικά" στοιχεία της "εγκληματικής οργάνωσης". Ψηφιακές εικόνες και αέρας κοπανιστός!
Πολύ σύντομα η σκευωρία θα καταρρεύσει, η αλήθεια θα λάμψει και οι μηχανορράφοι θα κρυφτούν στα λαγούμια τους. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :