ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/3/14

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: “Εταιρεία δολοφόνων” η χούντα του Μνημονίου - ΒΙΝΤΕΟ

)

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Να γιατί υλοποιούν στο ακέραιο όλα τα μέτρα που ζητάει η τρόϊκα. Για να μην απαιτήσει και μέτρα κατά των κομμάτων και των βουλευτών!

Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
10/03/2014

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι στο μάτι της Τρόικα έχουν μπει η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και το ασυμβίβαστο κρατικών αξιωματούχων. Μάλιστα, έχει παραδοθεί ήδη σχετικό έγγραφο με προτάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο έγγραφο, προτείνονται αλλαγές στο πλαίσιο χρηματοδότησης των κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών, θέσπιση κώδικα δεοντολογίας, αλλά και ρυθμίσεις με στόχο τη διαφάνεια στις δημόσιες συμβάσεις. Δηλαδή, όλα τα… δύσκολα για τη συγκυβέρνηση κι ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα!

Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο η Τρόικα είναι αποφασισμένη να πιέσει την κατάσταση στα συγκεκριμένα ζητήματα-φωτιά και να τα συνδέσει με τη χορήγηση της επόμενης δόσης ή αν τα χρησιμοποιεί για να πετύχει… άλλου είδους αντισταθμιστικά οφέλη (τα παίρνουμε πίσω αυτά, αν πάρτε κι άλλα αντιλαϊκά μέτρα…). Εκείνο πάντως που είναι σιγουρότατο, είναι ότι εδώ θα ενωθούν όλες οι κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις κατά της Τρόικα (με πρώτους τους Σαμαροβενιζέλους…) και ότι η «αντίσταση και πάλη» για να μην περάσουν αυτά τα… βλάσφημα μέτρα θα πάει σύννεφο!

http://ethnikismos.net/2014/03/10/%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%87/