ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/3/14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σαρώνει η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Αθήνα... Πρώτος με 34,8% στην πρόθεση ψήφου και στο δεύτερο γύρο επικρατεί εναντίον κάθε αντιπάλου!!!!


Όπως είχαμε προαναγγείλει ξεκινάμε τις αποκαλύψεις για τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου των Αθηνών και του καθηγητή Πανά για το Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής που για τους λόγους που θα διαπιστώσετε.... έμεινε στο συρτάρι.
Μπορεί τα "παπαγαλάκια" και το κατεστημένο να επιμένουν ότι ο νυν Δήμαρχος Καμίνης είναι πρώτος και μάλιστα με χαοτική διαφορά από το δεύτερο η αλήθεια όμως είναι άλλη και... πονάει!

Στη δημοσκόπηση λοιπόν τα αποτελέσματα της Πρόθεσης Ψήφου έχουν ως εξής:

Πρώτος - και καλύτερος - ο.......
Ηλίας Κασιδιάρης με 34,8% με χαοτική διαφορά από το δεύτερο Γαβριήλ Σακελλαρίδη που συγκεντρώνει ποσοστό 16,7%.
Τρίτος έρχεται ο Καμίνης με 8,9% και τέταρτος ο υποψήφιος της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος με 7,5%. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο "αντάρτης" Νικήτας Κακλαμάνης με 6,8% και έκτος ο Φίλιππος Σοφιανός του ΚΚΕ με 4,1%. Ο υποψήφιος του Καμμένου, Καπερνάρος βρίσκεται στο 3,2% και τελευταίος ο Βαλλιανάτος με 1,6%.

Ο εφιάλτης όμως για το καθεστώς είναι μεγαλύτερος όταν τίθεται το ερώτημα στους Αθηναίους τι θα ψήφιζαν σε ένα δίπολο του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και οποιοδήποτε άλλου πιθανού αντιπάλου του.

Το γεγονός ότι μετρήθηκε μόνο ένα ζευγάρι πιθανών αντιπάλων χωρίς τον Ηλία Κασιδιάρη και όλα τα υπόλοιπα έχουν ως κοινό παρονομαστή τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής δείχνει και την πεποίθηση του καθηγητή που επιμελήθηκε τη δημοσκόπηση ότι δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να μην είναι η Χρυσή Αυγή στο δεύτερο των εκλογών.

Τα αποτελέσματα των ζευγαριών διαμορφώνονται ως εξής:

Ηλίας Κασιδιάρης - Γαβριήλ Σακελλαρίδης: 58% - 31% - 11% Αναποφάσιστοι


Ηλίας Κασιδιάρης - Γιώργος Καμίνης : 64% - 20% - 16% Αναποφάσιστοι


Ηλίας Κασιδιάρης - Άρη Σπηλιωτόπουλος: 56% - 36% - 8% Αναποφάσιστοι


Ηλίας Κασιδιάρης - Νικήτας Κακλαμάνης: 60% - 25% - 15% Αναποφάσιστοι


Γαβριήλ Σακελλαρίδης - Γιώργος Καμίνης: 37% - 28% - 35% Αναποφάσιστοι

Υ.Γ.1
Στις ηλικίες 18 - 45 και τους άνεργους είναι οι μεγαλύτερες δεξαμενές ψήφων της Χρυσής Αυγής ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης έρχεται πρώτος και στο γυναικείο πληθυσμό.

 Υ.Γ.2
Τα σημαντικότερα προβλήματα που αφορούν τους Αθηναίους κατά σειρά προτεραιότητας είναι:
- Η εγκληματικότητα
- Η ανεργία
- Η οικονομική κρίση
- Η λαθρομετανάστευση
- Το παρεμπόριο.
Και φυσικά όλα τα παραπάνω ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να τα λύσει.

Υ.Γ.3
Οι διαφορές του Ηλία Κασιδιάρη με τους υπόλοιπους αντιπάλους του είναι χαοτικές στο 3ο και 6ο εκλογικό διαμέρισμα που ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ειδικά στην πρώτη περίπτωση συγκεντρώνει ποσοστά κοντά στο 50% στην πρόθεση ψήφου.


Μάχη ΧΑ με ΣΥΡΙΖΑ  στην Περιφέρεια Αττικής! 

 Μπορεί στην Αθήνα το τοπίο να έχει ξεδιαλύνει με τον Ηλία Κασιδιάρη όπως αποκαλύψαμε να είναι….. δήμαρχος εν αναμονή, ωστόσο στην Περιφέρεια Αττικής θα δοθεί μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηλίας Παναγιώταρος και Ρένα Δούρου έχουν… απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους υποψηφίους και από ότι φαίνεται θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια. 


Ο μόνος που φαίνεται να απειλεί ελάχιστα τις δύο υποψηφιότητες είναι ο Γιάννης Σγουρός που είναι και ο εκλεκτός του συστήματος. 


Ο υποψήφιος της ΝΔ από την άλλη κατρακυλά σε μονοψήφια ποσοστά και κονταροχτυπιέται με τον υποψήφιο του Καμμένου, Χαϊκάλη και δεν μετράται ούτε καν το ενδεχόμενο να αποτελεί τον έναν από τους δύο υποψηφίους στο δεύτερο γύρο.
Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου έχουμε τα εξής αποτελέσματα: 


Ρένα Δούρου: 22,2%
Ηλίας Παναγιώταρος: 18,1%
Γιάννης Σγουρός: 11,4%
Γιώργος Κουμουτσάκος: 9,1%
Παύλος Χαϊκάλη: 8,7%
Θανάσης Παφίλης: 5,3%

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι σημειώνουν πενιχρά ποσοστά και μη αξιοσημείωτα.

Στο δεύτερο γύρο τα ζευγάρια που μετριούνται και τα αποτελέσματά τους έχουν ως εξής: 


Ρένα Δούρου – Ηλίας Παναγιώταρος: 40% – 42,5% – 17,5% 


Ρένα Δούρου – Γιάννης Σγουρός: 47% – 26% – 27% 


Ηλίας Παναγιώταρος – Γιάννης Σγουρός: 50% – 33% – 17%

Υ.Γ.
Στο δεύτερο γύρο η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Παναγιώταρος επικρατούν της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου καθώς οι “δεξιοί’ ψηφοφόροι συσπειρώνονται υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Παναγιώταρου.

Υ.Γ.2
Η Χρυσή Αυγή έχει τις μεγαλύτερες διαφορές στο Δυτικό Τομέα σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά του στον Κεντρικό Τομέα. Στο Νότιο Τομέα έχουμε ντέρμπι και στο Βόρειο Τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται.

Υ.Γ.3
Η υποψήφια της ΔΗΜΑΡ – Γιαννακάκη έχει κάτω από 0,5% στην πρόθεση ψήφου

 

 http://paspartoy.blogspot.gr/2014/03/348.html#more

2 σχόλια :

AvDarGOR είπε...

γιατι δεν εχεις συνδεσμο αναρτησης σε φεισμπουκ κτλπ?... δε βλεπει κανενας το σαιτ???χαχ ελεος...

-=IMAGINOS=- είπε...

Μου αρκεί να έχω εσένα την βλαμμένη να βλέπει το site.