ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/3/14

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

Μετά την μεγαλειώδη ήττα του Θρήνου από τους Βάζελους και μέσα στο Καραΐσκάκη, αγνοούνται τα ίχνη ζωής του Τάκη Τσουκαλά τις τελευταίες  μέρες. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την τύχη του πρώτου οπαδού του ΟΣΦΠ στον πλανήτη Γη. Άλλες πληροφορίες λένε πως έφυγε για το Νεπάλ και έγινε μοναχός σε Βουδιστικό Μοναστήρι, άλλες πληροφορίες λένε πως τα τίναξε μετά από υπερβολική δόση ηρεμιστικών, άλλες πληροφορίες λένε πως πήρε τα βουνά και τις ραχούλες απομωνομένος από τον πολιτισμό και τους ανθρώπους, άλλες πληροφορίες λένε πως κυκλοφορεί ντυμένος ζητιάνα για να μη γίνεται αντιληπτός από βάζελους και οπαδούς άλλων ομάδων που τον κοροϊδεύουν στον δρόμο...  Ποιος ξέρει, το σίγουρο είναι πως δεν θα ξαναδούμε τον Τάκη πουθενά στα ΜΜΕ μιας και τέτοια ήττα, θρήνος και ντροπή δεν ξεπλένεται με τίποτα πλέον. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΑΚΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :