ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/2/14

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ DEATH METAL

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΙΤΟΝ

χαρακτηρίζεται οργανισμός (ζωικός ή φυτικός) που ζει και αναπτύσσεται μαζί και σε βάρος άλλου οργανισμού, που χαρακτηρίζεται ξενιστής, από τον οποίο και τρέφεται με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Τα παράσιτα που ζουν εξωτερικά του ξενιστή, όπως για παράδειγμα τα τσιμπούρια ονομάζονται έξωπαράσιτα, ενώ εκείνα που ζουν μέσα στο ξενιστή, όπως π.χ. οι ταινίες, ονομάζονται ενδοπαράσιτα. Ανάλογα με το είδος του ξενιστή διακρίνονται σε ζωοπαράσιτα και σε φυτοπαράσιτα.8-2-2014

Συνελήφθησαν τρεις αλμπανοι (land of pringles) για ρευματοκλοπη στο Μεσολόγγι


http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=165201&srv=910-2-2014


Μεσολόγγι: Η έρευνα για την ρευματοκλοπή σε σπίτι που ζούσαν τρεις Αλβανοί αποκάλυψε πλήθος διαρρήξεων!

http://www.protothema.gr/greece/article/351759/i-reumatoklopi-apokalupse-plithos-diarrixeon/

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, βρέθηκαν εννέα χρυσά βραχιόλια, πλήθος ηλεκτρικών και αγροτικών εργαλείων, δυο κινητά, δυο φορητοί υπολογιστές, μια τηλεόραση και διάφορα ηχεία, την κατοχή των οποίων οι ένοικοι δεν μπορούσαν δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής.

οι τρεις Αλμπανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι προς το παρόν μόνο για ρευματοκλοπή. Ήδη, όμως, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος και ο 28χρονος ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά από σύλληψή τους για κλοπές και ναρκωτικά, ενώ σε βάρος του 33χρονου εκκρεμεί δικαστική απόφαση απέλασης από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου!

Ανώνυμος είπε...

<>
Διάλεξε, ρε βλάκα, ο Θεός να τους πάρει, ή ο διάολος; Γιατί, ή το ένα θα γίνει ή το άλλο, και τα δύο δεν γίνονται!!

ΥΓ. Μάλλον ο κεντρώος σωτήρας, ούτε από θρησκευτικά δεν τα πάει τόσο καλά....