ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/2/14

Και οι σόμπες Σεϊτανίδη κατά της Χρυσής Αυγής!

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τις ευτελούς αξίας τουρκόσομπες που «πρόσφερε» στην ουσία εκτός από την διαφήμιση που πέτυχε ήθελε να κατηγορήσει την ίδια την Χ.Α και τον κόσμο που την ακολουθεί.

Ιμάτζινε, κατά το 1995 είχαμε αγοράσει μια τηλεόραση μάρκας "COLUMPIA" αντιπροσωπίας κάποιου "Σεϊτανίδη" (δεν γνωρίζω αν είναι ο συγκεκριμένος η άλλος με το ίδιο επίθετο) την οποία ο καταστηματάρχης μας είχε πει ότι ήταν Αγγλική που είχε και τιμή "Αγγλική". Εκ των υστέρων όμως είχα διαπιστώσει ότι κάτι λέξεις που ήταν γραμμένες στα φελιζόλ δεν ήταν Αγγλικές και έψαξα και βρήκα ότι ήταν Τούρκικες (ist sol-ist sag) κ.α κορακίστικα. Στην αρχή μου φάνηκαν για Ουγγρικές αλλά τελικά διαπίστωσα ότι ήταν Τούρκικες.
Αυτή η «τηλεόραση» μετά από δυο χρόνια παρουσίασε το εξής σοβαρότατο πρόβλημα: Η τεχνολογία των τηλεοράσεων τότε ήταν ακόμη τύπου "CRT" δηλαδή με καθοδική λυχνία οθόνης, και μία μέρα στο σημείο που ενωνόταν το κομμάτι της λυχνίας με την οθόνη έσπασε με αποτέλεσμα να γεμίσει το δωμάτιο με το δηλητηριώδες της αέριο που μύριζε απαίσια.
Μετά από δέκα χρόνια ένα μέλος της οικογένειας μας που δεν έκανε ποτέ καταχρήσεις και που η διατροφή του γινόταν αποκλειστικά με αγνά προϊόντα και χωρίς οικογενειακό ιστορικό παρουσίασε κακοήθεια και το έχασα σύντομα, και πιστεύω ότι αιτία μπορεί και να ήταν η Τούρκικη τηλεόραση "COLUMPIA".

Προσέξτε από πολλά προϊόντα που διαφημίζονται στα τσοντοκάναλα γιατί όλα σχεδόν που δεν αναγράφουν χώρα προελεύσεως είναι τούρκικα και χωρίς σωστές προδιαγραφές ασφαλείας.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια σχολίου 20 Φεβρουαρίου 2014 - 7:22 π.μ.

"COLUMBIA" για την ακρίβεια και οι πλακέτες στο εσωτερικό έγραφαν "ΒΕΚΟ"

Ανώνυμος είπε...

"να απομονώσουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής" έλεγε το λαμόγιο σε επιστολή του προς τον νευροσπάστη!
Τι έχει να πει τώρα η γατοβαπτίστρα και όλο το «συνταγματικό τόξο»;

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6897464&publDate=13/6/2012

http://www.eglimatikotita.gr/2014/02/blog-post_8259.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΕUS.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ... ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ

ΛΙΝΚ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

https://www.tmdn.org/tmview/get-detail?st13=GR50201300N222219

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Ιμάτζινε το σύστημα ανταμείβει αυτούς που ταυτίζονται μαζί του.
Εκπομπή μαγειρικής στο "Ε" με τον Σεϊτανίδη.
Τα τσοντοκάναλα ξεκίνησαν και την "χρυσαυγειάδα" Νο2 για να αποπροσανατολίσουν τους τηλεθεατές από τις νέες αποκαλύψεις των σκανδάλων.

Ανώνυμος είπε...

22 Φεβρουαρίου 2014 - 9:34 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=xvTUIkY3afU&list=TLLAdveGJ_Q3SJFd2GtD_jo-0s8fzZhwmF

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμη βίντεο με τον Σεϊτανίδη Ιμάτζινε που ως ένα βαθμό έχει δίκιο, ένα από τα σχόλια όμως του απαντάει με τον καλύτερο τρόπο. Στο όγδοο λεπτό αναφέρεται και πάλι για την Χ.Α για την βία που λέει ότι χρησιμοποιεί, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι ο μόνος τρόπος αντίστασης στη βία και στον αυταρχισμό της αριστεράς σε σχέση με την παθητικότητα και την υποχωρητικότητα της ελαφροδεξιάς (βλέπε αναρχικούς, κουκουλοφόρους υποστήριξη στους τρομοκράτες). Εξ' άλλου δεν γίνεται να ξεπουληθούν τα εθνικά μας ζητήματα στον βωμό του κέρδους.
Για Δημιουργία ξανά η για Δράση τον κόβω.

http://www.youtube.com/watch?v=7ChEmxJXOFA

Ανώνυμος είπε...

Λόγια... λόγια...λόγια ψεύτικα... Αυτό αφήνω σαν σχόλιο, παιδιά, για τον συγκεκριμένο έμπορο. Τούρκικα προϊόντα που βαφτίζονται Ελληνικά, βάζοντας ένα ταμπελάκι ΖΕΥΣ. Να υποθέσω έχει κάνει κάποια εταιρεία ο τύπος. Να που θυσιάζονται όλα, στον βωμό του κέρδους. Τι μας λέει ο τύπος ρε παιδια? Ανώνυμε, φίλε μου, να που θυσιάζονται... Κρίμα που δεν ξεσκεπάζονται τέτοιοι τύποι..