ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/2/14

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ

η δολοφονια του οιδιποδα και της ηλεκτρας


Πήραμε το βίντεο από το (Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2014, ώρα 8.20 το βράδυ) Δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου στον "Σκάϊ".


Η θυγατέρα απόστρατου Στρατηγού της Χωροφυλακής επί Χούντας, Συριζαία δημοσιογράφος Χρύσα Ταβουλάρη καλεί τους Αθηναίους να μή βάλουν στον Δεύτερο Γύρο των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου τους μαχαιροβγάλτες του Λιάκου του Κασιδιάρη.


http://www.youtube.com/watch?v=t7SQuApUXpg

Ανώνυμος είπε...

Δέσμευση καταθέσεων και ειδικό φόρο περιουσίας ζητούν οι δανειστές!

http://rizopoulospost.com/%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CF%80/#axzz2tEyoTK6j

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ;;;...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;;;

"Ακόμη τα μέλη του συμβουλίου στο βούλευμά τους αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της ανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη, πάντοτε τίθενται εισαγωγικά στις λέξεις «Χρυσή Αυγή» ώστε να καθίσταται φανερό ότι οι διατάξεις και οι ερωτήσεις των ανακριτριών αναφέρονται στην εγκληματική οργάνωση. Έτσι, σημειώνουν τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, δεν δημιουργείται σύγχυση, ότι δηλαδή οι ερωτήσεις αφορούν στο πολιτικό κόμμα που φέρει το όνομα «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» το οποίο έχει νόμιμα ιδρυθεί."!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ''ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''!!!!!