ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/2/14

Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... ΕΝ ΤΑΞΕΙ, ΑΣΦΑΛΗΣ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ, ΓΑΛΗΝΙΑ, ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΟΠΩΣ ΤΟ 1962... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που φοβάται το σύστημα είναι ότι η επιτυχία ως δημάρχου Αθηναίων υπό τον Ηλία Κασιδιάρη θα σημάνει και ευρεία αποδοχή της Χ.Α από το Ελληνικό λαό, και αυτό είναι που κάνει να τρέμει το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/2014/02/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Die Welt: Επιδεινώνεται η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας - Επεκτείνεται η κρίση

Οι οικονομολόγοι του CEP θεωρούν αδύνατο να αποπληρώσει η Ελλάδα τα δάνεια που έχει λάβει. Ανησυχίες για τη Γαλλία, θετικές εκτιμήσεις για Ιρλανδία και Ισπανία.

Κίνδυνο επέκτασης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και σε άλλες χώρες, παρά την ηρεμία στις αγορές, διακρίνει σε μελέτη του το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής, CEP και διαπιστώνει μείωση της ελληνικής πιστοληπτικής ικανότητας.


Ενδιαφέρουσες είναι ωστόσο οι διαπιστώσεις του CEP για την πιστοληπτική ικανότητα των χωρών της ευρωζώνης. Με βάση τον σχετικό δείκτη του κέντρου «Deufault-Index 2014», η κατάσταση της Ιταλίας και της Ελλάδας επιδεινώνεται. Οι οικονομολόγοι δεν διακρίνουν σχεδόν καμία δυνατότητα να αποπληρώσει η Ελλάδα ποτέ τα δάνεια που έχει λάβει από το εξωτερικό, ενώ εκφράζονται και ανησυχίες για τη Γαλλία. Αντίθετα, θετικές είναι οι εκτιμήσεις για την Ιρλανδία και την Ισπανία. Στον δείκτη του, το γερμανικό think tank με έδρα το Φράιμπουργκ, δεν λαμβάνει υπόψη του μόνο το χρέος των χωρών αλλά και την επενδυτική δραστηριότητα σε αυτές, καθώς όπως υπογραμμίζεται, η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων επηρεάζει την πιστοληπτική ικανότητα μιας χώρας.

Υποχώρησαν οι επενδύσεις στην Ελλάδα

Αναφορικά με την Ελλάδα το CEP ΔΕΝ διαπιστώνει τάσεις βελτίωσης. «Η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας συνεχίζει να μειώνεται και μάλιστα σαφώς ταχύτερα σε σχέση με άλλες χώρες της ευρωζώνης», αναφέρεται στη μελέτη. Σε σύγκριση με το 2012, οπότε κατεγράφησαν επιτυχίες στο πεδίο της σταθεροποίησης, το 2013 σημειώθηκε επιδείνωση, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Κέντρου. Οι καθαρές εισροές κεφαλαίων υποχώρησαν εκ νέου την χρονιά που πέρασε, ωστόσο, αντί να γίνουν περικοπές στην κατανάλωση, υποχώρησαν οι επενδύσεις, κάτι το οποίο οδήγησε στη μείωση της ανταγωνιστικότητας και κατ` επέκταση των δυνατοτήτων για ανάπτυξη, αναφέρεται στη μελέτη.

Σχολιάζοντας τα πορίσματα της μελέτης η Die Welt εκτιμά ότι «οι Έλληνες εξακολουθούν να ζουν πάνω από τις δυνατότητες τους» και επικαλείται σχετικά σημεία της μελέτης που στηρίζουν αυτή τη θέση: «Το ποσοστό της κατανάλωσης επί του διαθέσιμου εισοδήματος στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το υψηλότερο στην ευρωζώνη, αλλά σε ολόκληρη την ΕΕ» αναφέρουν οι συντελεστές της μελέτης, προσθέτοντας ότι από το 2002 το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το 100%, ενώ πέρυσι σημείωσε και νέα αύξηση.

Αυτό σημαίνει ότι η Ελλας υπερχρεώνεται στο εξωτερικό προκειμένου να χρηματοδοτήσει καταναλωτικές δαπάνες, κάτι το οποίο οξύνει την κρίση. Χωρίς μια δραστική μείωση του ποσοστού κατανάλωσης δεν είναι δυνατόν να ανακτήσει η χώρα την πιστοληπτική της ικανότητα, αναφέρει το ερευνητικό επιτελείο του CEP και συμπεραίνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια τέτοια πολιτική περικοπών, με συνέπεια η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας να μειώνεται ταχύτερα στη φάση αυτή, σε σχέση με άλλες χώρες. Και για τον λόγο αυτόν η Ελλάδα θα παραμείνει για το εγγύς μέλλον εξαρτημένη από τη βοήθεια άλλων χωρών.

Πηγή: Deutsche Welle 25/2/2014

Ρωμανός είπε...

Κάτι μέσα μου σκίρτησε πάντως χθες στην εκπομπή του Ταρζάν, χάριν στις δημοκρατικές παρεμβάσεις του Κόναν συριζαίου με το ροζ φουλάρι και του πασόκου με την σκουλαρίκα που συμφώνησαν πως πρέπει να τσακίσουν το φίδι του φασισμού, πως ο Έλλην δεν πρέπει να είναι τόσο ανόητος ώστε να τολμήσει να δώσει εξουσία σε έναν ναζιστή όπως ο Κασιδιάρης.

Τα τρανταχτά τους επιχειρήματα, και η λάμψη από τα ιδρωμένα δημοκρατικά τους προγούλια διαπέρασε τον εγκέφαλό μου, και αφύπνισε τα ψήγματα δημοκρατίας και προοδευτισμού που ήταν σε χειμερία νάρκη εξαιτίας των φριχτών ψεμμάτων των ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Ποτέ ξανά φασισμός - ζήτω η θολοκουλτούρα!

Κι εσύ Imagine, λίγο οπισθοδρομικό και φασίστα σε κόβω. Τι τις θέλεις τις ωραίες Αθήνες του 1962, θες να πας την χώρα 50 χρόνια πίσω; Άκου εκεί να μην θες γκέτο λαθρομεταναστών, λαθρεμπόρους, εμπόρους ναρκωτικών, βρώμα, φτήνεια, φτώχεια και αστέγους Έλληνες. Αυτά είναι πρόοδος, αυτά είναι η Αθήνα του 21ου αιώνα!

Ανώνυμος είπε...

""Η Ελλάς πρέπει να γίνει πολύεθνική Χώρα, αυτά σκέπτονται οι εβραίοι

oct 8 2013

Ο καθηγητής Mαταθεας για την νίκη τους ενάντια της χρυσής αυγής,
Η Ελλάδα πρέπει να γίνει
πολυεθνική Χώρα,

εξορισμό στους μητροπολίτες, στον Υπουργό Παιδειας, και σ' άλλους που δεν ασπάζονται τον σιωνισμό, είναι τελειωμένοι όπως η Χρυσή Αυγή.
Οι Έλληνες θα φυλακίζονται εάν δεν παραδέχονται γενοκτονιες των εβραίων.
Ο Νέος αντί ρατσιστικός νόμος τον απαιτούμε στην Ελλάδα, Όχι στο Ισραήλ, η στις ΗΠΑ.
Εξοργισμένοι Τηλεθεατές ενάντια του Εβραίου καθηγητή Ματαθεα.""


http://www.youtube.com/watch?v=RNZFb9kAHWY

AvDarGOR είπε...

@Ρωμανος εισαι ο Ρωμανος που εγραφε κ στο σαιτ του Αδωνι Γεωργιαδη?

Ρωμανός είπε...

@AvDarGOR Όχι, ποτέ δεν έγραφα στο σαιτ του μπουμπούκου...

AvDarGOR είπε...

σορρυ,αλλα πρεπει να λες ψεμματα.Τεσπα.Δε θα παιζουμε τη κολοκυθια.