ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/1/14

Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης για να το παίξει "καλό" και υπάκουο παιδί των Αμερικάνων "΄έγλυφε" τους Εβραίους και ζητούσε "τυχαία" συνάντηση με τον "εχθρό" Ερντογάν για να μην ξυπνήσουν τα "πρόβατα" που τον ακολουθούν!!!

Φρικτά πράγματα αποκαλύπτονται από τη Wikileaks όσον αφορά τον γνωστό κολοτούμπα!! Σε συνάντηση της Τζαβέλα με αμερικάνο αξιωματούχο στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο Καρατζαφέρης ξεβρακώθηκε κανονικά μπροστά τους: Παρακαλούσε, μέσω της Τζαβέλα, για συνάντηση μαζί τους υποσχόμενος πως μετά τις εκλογές, αφού θα έχει υποκλέψει την ψήφο των ηλιθίων, θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των εβραίων για το εβραϊκό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης σαν κίνηση καλής θέλησης προς την εβραική κοινότητα… έλεγε στους αμερικάνους ότι έχει δώσει εντολή να πέσουν οι τόνοι από τα στελέχη του… τους θύμιζε μάλιστα ότι είχε συναντηθεί με λαθρομετανάστες… και τέλος επιζητούσε μια συνάντηση με τον Ερντογάν που όμως θα φαίνονταν “τυχαία” για να μην πονηρευτούν οι ηλίθιοι που τον στηρίζουν… 

 Διαβάστε τα χάλια του και μόνοι σας: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

"ενορχηστρώνοντας μια " τυχαία ", αλλά ουσιαστική συνάντηση με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ερντογάν"

Εγώ δεν θα τον ψήφιζα ποτέ (τον Καρατζαφέρη) ούτε τυχαία, και ας διέθετε και δικό του τηλεοπτικό δίαυλο στον οποίο αυτοπροβαλλόταν διαρκώς κατηγορώντας όλους τους αντιπάλους του ερήμην τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΙΤΗΣ Η ΚΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ΑΚΟΜΗ...ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.06/01/2005Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Κ.Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΝΟΥΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠ.ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ*{{ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥΣ}}*ΓΦΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 06/01/2005 Λ.Α.Ο.Σ.