ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/1/14

Mισογύνης Χριστιανοταλιμπάν Μητροπολίτης! Θαυμάστε τον...

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

άάξιος

http://www.youtube.com/watch?v=aJqihhbFlr4

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω ότι ο μισογύνης Δημητράκης επικροτεί;
Ιμάτζινε ο Δημητράκης τα έβαλε τώρα και με τον Γέροντα Εφραίμ. Μπες να δεις να γελάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός ελλαδος και νομου εθνικου οφείλουμε να θέσουμε -όλοι μαζί οι υπερηφανοι ελληνες- τις θεωρίες και τις "ιδέες" του νεοελλαδικου κλεπτοκρατικου δυτικοστραφους λευκου κολλαρου,που προβάλλουν και προπαγανδίζουν τον ευρωπαικο φεντεραλισμο των αγορων του οικονομικου εγκληματος, τον νεοκαπιταλισμο του αερα, τον βαρβαρικο διαπολιτισμο της αγορας,τον εθνομηδενισμο, την τρομοκρατία του παρασιτικου αναχρηματοδοτουμενου αεναως μιντιακου κεφάλαιου ωσθε να επιτελει το ρολο του ως ιδεολογικο κατασταλτικο ψυχοφαρμακο του εθνους, την κάθε μορφής μοιχεπιβατικη του κρατους ολοκληρωτική δράση τους .

Κόβοντας ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας του νεοελλαδικου κλεπτοκρατικου παρασιτικου καπιταλισμου της ευρωδουλειας και του πολυεθνοτικου χυλου ,της γραφειοκρατικης ξενοκρατιας που γεννα φτωχεια και αλλοτριωση της ιδιοπροσωπιας ιδως δια μεσω παιδειας και των κρατικων ιδεολογικων παραμηχανισμων , της πλυσης εγκεφαλου και την εθνοκτονιας του εγκληματικου λευκου και ακαδημαικου κολλαρου που λαθρεπιβατει στο συρμο την εννομου ταξεως την οποια αυτο εχει θεσει υπο ομηρεια για ιδιον προσκαιρο ιστορικο οφελος, ξεφυτρώνουν άλλα πολλά. Πρέπει να την αποδομησεις στην καρδιά για να την αποσυναρμολογησεις!

Λευκοκολλάρος είπε...

Μπράβο Ανώνυμε των 7:23 μ.μ.! Άριστα στην έκθεση ιδεών. Τράβα τώρα στο γραφείο του Υπουργού Υγείας με μια κόπια, μπας και σε βάλει δάσκαλο στην Ελληνική Αγωγή.