ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/1/14

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΟΝ ΜΑΙΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ... 
Σύμφωνα με το Σύνταγμα απαιτούνται τουλάχιστον 151 ψήφοι που να στηρίζουν την Κυβέρνηση και τους Νόμους που φέρνει προς ψήφιση... 

Τώρα ο Σαμαράς βάζοντας στη φυλακή 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μπορεί να κυβερνάει με 147 που είναι το μισό των 294 βουλευτών συν έναν ώστε να κυβερνάει και να περνάει τα χαράτσια και τα μνημόνια που έρχονται, δηλαδή με 148 βουλευτές αν και το Σύνταγμα απαιτεί 151 ψήφους για την εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση και την ψήφιση νομοσχεδίων.

 Μιλάμε καθαρά για πραξικόπημα, χούντα και κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και του Συντάγματος. 

Η κυβέρνηση του Σαμαροβενιζέλου λοιπόν που αυτή την στιγμή έχει μόλις 152 βολευτές, έχει το περιθώριο να χάσει μέχρι και άλλους 4 ώστε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του 4ου Ράιχ της Μέρκελ ασχέτως εάν το Σύνταγμα όπως προείπα απαιτεί 300 βουλευτές στην Βουλή με δικαίωμα ψήφου και τουλάχιστον 151 βουλευτές για την υπερψήφιση νομοσχεδίων αλλά και στήριξης της Κυβέρνησης. 

Μάλιστα δεν δίνουν το δικαίωμα στους φυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ να παρίστανται και να ψηφίζουν στις ψηφοφορίες της Βουλής παρόλο που αυτοί δεν έχουν χάσει τα πολιτικά τους δικαιώματα και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μετά από αμετάκλητη απόφαση στον Άρειο Πάγο και όχι απλά τελεσίδικη του Εφετείου!!! 

Φυσικά ότι και να κάνει η χούντα Σαμαροβενιζέλου, τον Μάιο θα είναι παρελθόν. Ο Κασιδιάρης ακόμα και μέσα από την φυλακή, θα είναι Δήμαρχος Αθηναίων αφού ακόμα και προφυλακισμένος, δεν χάνει το δικαίωμα του Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι, ενώ ακόμα και την Χρυσή Αυγή να την θέσουν εκτός Νόμου παρανόμως και αντισυνταγματικά, πάλι δεν θα εμποδίσουν τους μεγάλους δήμους της χώρας να περάσουν στα χέρια της Χρυσής Αυγής αφού στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, δεν κατεβαίνουν πολιτικά κόμματα αλλά Υποψήφιοι με πολιτικά δικαιώματα και μόνο και αυτά τα δικαιώματα τα έχουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές που τυχόν θα είναι προφυλακισμένοι αφού για να τα χάσουν όπως προείπα χρειάζονται τουλάχιστον 7 χρόνια από σήμερα με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου. 

Πόσες μέρες νομίζετε να αντέξει στην εξουσία ο Σαμαροβενιζέλος όταν η Αθήνα θα είναι στα χέρια του Κασιδιάρη; Ούτε μία μέρα...

4 σχόλια :

wtr είπε...

Ο Βενιζέλος και η παρέα του έχουν πάρει τα μέτρα τους .
Η ΧΑ δεν θα κατέβει ποτέ στης εθνικές εκλογές και εσύ και οι υπόλοιποι συνεχίστε να ονειρεύεστε .
Η εξουσία δεν θα παραδοθεί και δεν παραδίνετε δίχως αγώνες και αίμα .
Και επειδή δεν σου αρέσει το χαζοπονηρούλικο σχόλιο διαγράψετε το

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θα αντέξουν ακόμα; Από την μία παρανομία στην άλλη ,από το ένα ψέμα στο άλλο, τα τελευταία τους κόλλυβα είναι μέχρι το Μάιο, κάθε μέρα που περνάει μέχρι τις διπλές εκλογές, (ή μήπως τριπλές); τους φέρνει ποιο κοντά στην αναπόφευκτη πανωλεθρία τους. Τα ψέματα του Σαμαρά για ανάπτυξη δεν τα πιστεύει ούτε ό ίδιος. Άλλο ''Ζάππειο'' δεν έχει.Έχουν καταντήσει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο. Πρέπει να πληρώσουν για την χαμένη αξιοπρέπεια αυτής της χώρας. Ξεπουλήθηκαν στο Γερμανικό παράγοντα, πρέπει να πληρώσουν. Οδήγησαν στην φτώχια έναν λαό πρέπει να πληρώσουν. Όσο και να κυνηγήσουν την Χ.Α κάποιοι άλλοι από τα στελέχη της θα ξεπηδήσουν. Ο Θεός και η ειμαρμένη πάντα βρίσκουν τρόπους να 'αναστήσουν' ανθρώπους για να εκπληρώσουν, το σχέδιο τους.
Κουράγιο στα φυλακισμένα μας αδέλφια, το πνεύμα μας είναι καθημερινά μαζί τους οι προσευχές μας είναι για αυτούς. Ακόμη και αν την κηρύξουν παράνομη θα βρεί άλλο μονοπάτι να αναστηθεί.
Ήγηκεν η ώρα της κρίσης.

AvDarGOR είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
AvDarGOR είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.