ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/1/14

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑ ΞΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..


Υπάρχουν δικηγόροι και δικηγόροι. Δηλαδή δικηγόροι σοβαροί και δικηγόροι μαλάκες. Ο δικηγόρος της 17Ν και του Χριστόδουλα Ξηρού, αυτός ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, ανήκει σαφώς στη δεύτερη κατηγορία... Γιατί είναι λοιπόν μαλάκας και μάλιστα επικίνδυνος μαλάκας; Ιδού οι απαντήσεις. 

 1)Όταν βγαίνεις ως δικηγόρος και λες πως η απόδραση του Χριστόδουλα (γιατί περί αποδράσεως με διευκόλυνση από κρατικά όργανα στην ουσία μιλάμε) αποτελεί πολιτική απόφαση, τότε είσαι μαλάκας γιατί και εγώ άμα κάψω ένα μαγαζί λαθραίου το οποίο λειτουργεί παράνομα όλο το βράδυ και δεν με αφήνει να κοιμηθώ επί 4 χρόνια όπως έπραξαν δύο τύποι στην Πλατεία Αμερικής, επειδή το κράτος του κάνει του αφρικανού μαγαζάτορα, αβάντα και παρανόμως τον προστατεύει και τον αφήνει να λειτουργεί χωρίς ποτέ να τον ελέγχει, αυτή μου η απόφαση να το κάψω, προφανώς και αποτελεί πολιτική απόφαση και όχι ρατσιστική ή εγκληματική ενέργεια του κοινού ποινικού δικαίου όπως θα έλεγε ο μαλάκας αυτός δικηγόρος σε αυτή την περίπτωση. 

2)Όταν βγαίνεις ως δικηγόρος και λες πως με την ενέργεια του αυτή ο Ξηρός πιστεύει ότι αφυπνίζει και μπορεί να δημιουργήσει προοπτικές επαναστατικής δράσης, τότε είσαι μαλάκας γιατί και εγώ άμα αρχίσω να σπάω πάγκους λαθραίων με λαθραία και να καθαρίζω αναρχοκομμουνιστές όπως ο Ρουπακιάς τον Killah, προφανώς και εγώ θα πιστεύω πως έτσι αφυπνίζω και δημιουργώ προοπτικές επαναστατικής δράσης και δεν θα πρόκειται για εγκληματικές και δολοφονικές ενέργειας του κοινού ποινικού δικαίου όπως θα έλεγε ο μαλάκας αυτός δικηγόρος σε αυτές τις περιπτώσεις. . 

3)Όταν σφίγγεις το ματωμένο χέρι ενός αρχιδολοφόνου όπως έσφιξε μας λέει ο δικηγορίσκος αυτός, το χέρι του Ξηρού την Πρωτοχρονιά, αυτό σημαίνει πως επικροτείς και αποδέχεσαι το αίμα των θυμάτων του δολοφόνου και στα δικά σου χέρια, άρα σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό και ποινικό νόμο, επικροτείς τη βία και προτρέπεις τρίτους σε ανάλογες δολοφονικές ενέργειες κατά ανθρώπων και γενικότερα σε εγκλήματα κατά της ζωής. Εάν ένας δικηγόρος μάλιστα τα λέει αυτά δημόσια, αυτό αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο επιβαρυντικό στοιχείο για εκείνον και μάλλον θα πρέπει να πάει στη φυλακή δύο φορές, μία ως συναυτουργός, συμμετέχων σε τρομοκρατική οργάνωση και μία ως ένας τρομερά επικίνδυνος μαλάκας που παρακινεί τρίτους σε βιαιοπραγίες και εγκλήματα κατά της ζωής... 

ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ.. ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ποσο ηλίθιος καραγκιόζης και αρχιμ@κας πρεπει να είναι καποιος για να μην μπορει αναγνωρισει ένα τρολακι που το παιζει διαχειριστης !

Ανώνυμος είπε...

Απογοητευτήκαμε άλλη μια φορά από την Ελληνική Αστυνομία, αυτούς δηλαδή που με τους πετσοκομμένους μισθούς και τα κομμένα επιδώματα κάνουν ότι μπορούν για μας προστατέψουν από την λαίλαπα των μουσουλμάνων πιθηκανθρώπων που κατέκλυσαν την όμορφη πατρίδα μας. Αυτήν την Αστυνομία που αν την άφηναν οι ψοφοδεείς, ανίκανοι, Ανθέλληνες και επικύνδινοι πολιτικοί τους προιστάμενοι θα καθάριζαν την χώρα μέσα σε 1 εβδομάδα από το 90% των αλλοδαπών (και όχι μόνο) φονιάδων.
Όσο για τον Ξηρό, όλοι οι αριστεροί δεν είναι τρομοκράτες, (ή έτσι νομίζω τουλάχιστον) όμως όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί.