ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/1/14

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΗΡΟΣ...

Πεθαίνω στα γέλια που όλοι οι δημοσιογραφοκάφροι αναφέρονται στον υπάλληλο και πληρωμένο φονιά της ΕΥΠ, της Μοσσάντ και της CIA, προσφωνώντας τον ως "κύριο", δηλαδή κάποιον που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα, τη μεγαλύτερη σημασία, κάποιον άξιον σεβασμού και σημαντικό!!!! Και μας πούλησαν μιά μούφα διάγγελμα του υπαλλήλου τους που οι ίδιες μυστικές υπηρεσίες του ετοίμασαν, νομίζοντας πως όλοι στην Ελλάδα, τρώμε ακόμα κουτόχορτο...

2 σχόλια :

AvDarGOR είπε...

οταν εγω ελεγα τι πρεπει να γινει με αυτους...... κοροιδευαν καποιοι.κ μονο οπως λεω εκλειπτει αυτο το φαινομενο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας πιστεύουμε ρε, όσο και αν τον διαφημίσετε από τα κατευθυνόμενα τσοντοκάναλα σας. Όλη η 17 Νοέμβρη ήταν δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ, και της CIA είναι ποτέ δυνατόν μια από τις ισχυρότερες 'τρομοκρατικές οργανώσεις' της Ευρώπης να πηγαίνουν τα ηγετικά στελέχη της να παραδίδονται μόνοι τους με ταξί στην ασφάλεια; Και μετά να συλλαμβάνεται ο δήθεν "αρχηγός" της ο Γιοτόπουλος που αν τον δείς δεν κάνει ούτε για Μπακάλης γειτονιάς στην πέρα ραχούλα; Ποιους κοροϊδεύετε ρε; Τον αφήσατε τον Ξηρό να φύγει. Την δουλίτσα σας θα κάνει. Σιγά μην πάρει το "αντάρτικο ντουφέκι" του αυτό το σούργελο, αν χρειαστεί να τρέξει 10 μέτρα θα πέσει κάτω. Πρακτοράκος είναι.
Δεν είμαστε όλοι με μυαλό σαλιγκαριού ρε ξευτιλισμένοι, μαϊμού αντάρτης και μούφα τρομοκράτης, ένα κατευθυνόμενο ανδρείκελο είναι.
Όξω οι ψεύτες!