ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/1/14

Ο Νικ Γκρίφιν συντρίβει τον Σαμαρά: “Είσαι δοσίλογος, πολεμάς την Χρυσή Αυγή γιατί αντιστέκεται!” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής, Νικ Γκρίφιν, είπε μεγάλες αλήθειες και διέλυσε ουσιαστικά την «φιέστα» Σαμαρά, αποκαλύπτοντας σε όλη την Ευρώπη τον δοτό και αντιδημοκράτη πρωθυπουργό, που με απολυταρχικές μεθόδους ξεπουλά την Ελλάδα και φτωχοποιεί τον Λαό.
Ο Νικ Γκρίφιν σε αντίθεση με τα εν Ευρώπη ανδρείκελα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, εξέθεσε πλήρως την Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, αποκαλύπτοντας όλα όσα ήθελε να κρύψει. 

 Έκανε λόγο για τις απαγορεύσεις διαδηλώσεων, το κέντρο των Αθηνών που αποκλείστηκε ακόμα και από ελεύθερους σκοπευτές, για την αγαστή συνεργασία τραπεζιτών – συγκυβέρνησης εναντίον του Ελληνικού Λαού και φυσικά για τις παράνομες, αντισυνταγματικές και αστήρικτες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής που έχουν καταστήσει την Ελλάδα χειρότερη και από αφρικανική δικτατορία.

Ακολουθεί η μετάφραση των λεγομένων του Νικ Γκρίφιν:

«Το 2014 υποτίθεται ότι είναι το έτος της δημοκρατίας στην Ευρώπη. Μα τι σόι δημοκρατία σκίζει το ίδιο της το Σύνταγμα, απαγορεύει τις διαδηλώσεις για να αποδείξει ότι οι άνθρωποι είναι «χαρούμενοι», στέλνει πάνοπλους αστυνομικούς να συλλάβουν δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές και φυλακίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους χωρίς δίκη, όταν δεν μπορούν να αντικρούσουν αστήρικτες εικασίες που τους αποδίδονται από ψευδομάρτυρες. Οι απολυταρχικοί σαν εσάς πάντα δικαιολογούσαν τον φόρο στην ελευθερία με προπαγανδιστικά ψεύδη περί δήθεν «εγκληματικών οργανώσεων». Μα κ. Σαμαρά η τραπεζοκρατική κατοχική κυβέρνηση σας που βοηθάει τους αφέντες σας να καταστρέψουν την Ελλάδα είναι οι πραγματικοί εγκληματίες. Είστε οι απόγονοι των κομμουνιστών που αρνήθηκαν να πολεμήσουν όταν η χώρα σας δέχτηκε εισβολή από τον Μουσουλίνι, ενώ ο Μεταξάς είπε «ΟΧΙ» και πολέμησε την ξένη κατοχή και εκμετάλλευση. Το οποίο είναι, φυσικά, και το πραγματικό έγκλημα των σύγχρονων πολιτικών απογόνων του, της Χρυσής Αυγής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :